Skip to content

Stedelijke Harmonie St. Antonius viert tweede Antoniusdag met concert

Redactie
29 mei 2023 | 13:00

Advertentie

Een nieuwe traditie is geboren. Vorig jaar is de Antoniusdag in Weert zo goed bevallen dat ze die ook dit jaar weer organiseren en wel op zaterdag 3 juni. Tijdens het ochtenddeel zullen de jubilarissen weer gefêteerd worden.

Stedelijke Harmonie St. Antonius

Aan het begin van de middag gaan ze allerlei spellen met elkaar spelen. Vanaf 15.00 uur zullen ze dan het Weerter publiek amuseren met een kort concert. Aansluitend zal Jane Doe , een jonge startende band uit Weert ons laten kennismaken met hen. Alle activiteiten vinden in en bij Theater de Huiskamer plaats. Dus ben je zaterdagmiddag in de stad? Loop dan zeker even langs vanaf 15.00u of neem misschien zelfs een drankje op het terras van Theater de Huiskamer en geniet van alle muziek!

De Stedelijke Harmonie St. Antonius is het oudste harmonieorkest in Weert, maar is jong van geest. Want welk harmonieorkest heeft er eerder op Bospop gespeeld of in de Bosuil bijvoorbeeld? Wil je kennismaken met de vereniging kom dan zeker 3 juni naar Theater De Huiskamer of loop een keer binnen bij de repetitie op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in Muziekhuis Weert, Schuttebeemd 132.

Kijk voor meer informatie op www.sintantonius-weert.nl.

Foto: Marcel Göertz

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie