Skip to content

Repair Café Leveroy

Redactie
31 mei 2023 | 14:00

Advertentie

Elektrische apparaten, fietsen, rollators, speelgoed, kleding en nog veel meer. De meest uiteenlopende spullen werden op de eerste twee sessies van ’Repair Café Leveroy‘ ter reparatie aangeboden.

Repair Café Leveroy

Wat gerepareerd kan worden, hangt natuurlijk af van wat de handige handjes van de vrijwilligers aan kunnen. Zo’n 70% kon worden gerepareerd, dan wel zodanig worden aangepast dat het weer bruikbaar was.

De vrijwilligers zijn zeer enthousiast over de positieve start en menig bezoeker zat gezellig pratend aan de koffie in een naastgelegen ruimte.
Dat het Repair Café op een vast moment wordt gehouden, namelijk op iedere derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in de Pestoeërskoel, is nog niet bij iedereen voldoende bekend. Dit blijkt uit de vragen die her en der worden gesteld.

De eerst volgende bijeenkomst staat gepland op zaterdag 17 juni. In de vakantiemaanden juli en augustus is er geen repair café. En ook belangrijk om te weten: reparaties zijn gratis, je betaalt enkel onderdelen die vervangen moeten worden als dat nodig is en ook pas als je vooraf akkoord gaat met die kosten. Noteer het Repair Café dus iedere derde zaterdag van de maand in je agenda.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie