Skip to content

Op vrijdagavond 9 juni speelt GoodSouls in het Groot Atelier van De Wieger Deurne

1 juni 2023 | 20:00

De mannen van GoodSouls, met roots in Nederweert en Weert, vinden het opvallend dat indie-achtige poprock keer op keer zorgt voor uitpuilende festivals en maar relatief weinig in de zalen en podia van Nederland terug te vinden is. Aangezien zijzelf regelmatig bij zo’n festival te vinden zijn hebben ze besloten zelf een programma te gaan vullen met juist dát festival gevoel. Een line-up van bands die veel op Europese festivals te vinden zijn, of dat tot voor kort waren.

GoodSouls

De band en de muziek
Het vijf-koppige GoodSouls verzorgt een middag vol toffe klassiekers in een heerlijk akoestisch jasje, denk aan ‘Munich‘ van Editors of ‘Dakota‘ van Stereophonics, soms meer ingetogen als bij ‘Run‘ van Snow Patrol of ‘Bend The Rules‘ van Saybia en soms een wat minder bekende albumtrack als ‘Holding On‘ van The War on Drugs… maar altijd muziek met dat fijne festivalgevoel. Basis van de band is de dragende stem van Sander Voets in combinatie met twee eigenzinnige gitaristen en een heerlijke dragende ritme-tandem. Geen dreunend drumstel maar subtiel Cájon werk en minder scheurende gitaren. De liedjes doen het werk. In een relaxte zittende setting krijgt het meteen een intieme sfeer.

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Entree 5 euro. Reserveren is nodig en kan via de website van De Wieger.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie