Skip to content

Eindse Boys spelen finale nacompetitie tegen VV Amstenrade

7 juni 2023 | 19:00

Wie had verwacht dat na de moeizame seizoenstart, Eindse Boys heren 1 uit Nederweert-Eind met een volle dubbeldekker bus naar een nacompetitie wedstrijd zou vertrekken. Niet in de regio, maar naar VV de Zwaluw in Oeffelt in het land van Cuijk. De wedstrijd werd gewonnen met 4-1 waardoor op zondag 11 juni op het veld van DFO`20 in Kelpen-Oler de finale tegen VV Amstenrade wordt gespeeld.

Eindse Boys spelen finale nacompetitie

En we mogen gerust stellen dat de Boys zich tegen VV De Zwaluw in Oeffelt van hun beste kant hebben laten zien. Vanaf de eerste minuut was er volledige inzet, wat uiteindelijk heeft geleid tot een 4-1 overwinning. Er waren best wel wat lastige momenten in de wedstrijd, de strafschop tegen in de laatste minuut voor de rust was er daar een van. Ook tijdens het slotoffensief van VV De Zwaluw na de 3-1 door Lucas was het af en toe billen knijpen, maar dat hoort erbij. Uiteindelijk stond er na een doelpunt van Roland van den Einden, twee van Lucas Pepels en een van de net van zijn stage teruggekeerde Bas van Wijk 1-4 op het bord. Een puike prestatie van de gehele groep en staf, welke heeft geleid tot de finale op zondag 11 juni tegen VV Amstenrade. Ook de in groten getale meegereisde supporters steunden het jonge team geweldig en genoten van de grote inzet van de spelers.

Finale tegen VV Amstenrade in Kelpen-Oler
Opnieuw treft Eindse Boys een geheel onbekende tegenstander met VV Amstenrade. Het team streed tot het laatste moment mee om de titel in de 5e klasse A. Uiteindelijk kwam het team uit Amstenrade 3 punten tekort, maar eindigde wel op de hoogste nacompetitie plek. Onze mannen zijn gewaarschuwd.

Naar deze wedstrijden kijk je uit als speler, daar doe je het voor en daar moet je vooral van genieten. Vooral voor de vele jonge spelers in de selectie van Eindse Boys een geweldige ervaring. Als je stappen wil maken, dan heb je dit soort wedstrijden nodig om er uiteindelijk beter van te worden. Op zondagmiddag in Kelpen-Oler weer samen de schouders eronder vanaf de eerste minuut en er een mooie wedstijd van maken. Of het uiteindelijk gaat lukken zal later blijken.

De wedstrijd begint om 14.30 uur. Locatie: Sportpark ’t Ven, Oranjestraat 15 E, 6037NX Kelpen-Oler. De Boys hopen op de steun van veel supporters, uiteraard in het groen gekleed, want dat hebben ze intussen wel verdiend.