Skip to content

Het Weert Totaal Festival is terug

Redactie
7 juni 2023 | 20:00

Advertentie

Het Weert Totaal Festival is terug en wel op zaterdag 15 juli aanstaande op het vertrouwde Sint Raphaëlpad. Na lang zoeken in de drukke evenementenkalender en intensief overleg met Gemeente Weert is de organisatie uitgekomen op deze datum. Aangezien de Nieuwe Markt op zaterdagen bezet is door de weekmarkt, ziet de organisatie af van verplaatsen van het evenement en blijft WTF dit jaar op het Sint Raphaëlpad.

Weert Totaal Festival

De brouwerijen

Tien speciaalbier brouwerijen presenteren met z’n allen meer dan 50 speciaalbieren. De bieren variëren van een licht lentebiertje tot een stevige porter en vanzelfsprekend is er ook een heerlijke pils van de tap te krijgen aan de WTF bar.

De wijnen
Ook dit jaar verzorgt wijnhuis Beaugrim de kwaliteitswijnen. Er kan gekozen worden uit een wijnplankje met drie proefglaasjes overheerlijke op elkaar afgestemde wijnen of een enkel glas wijn naar keuze.

Cocktails
Ook dit jaar komt J.D. Hospitality naar WTF met speciale cocktails, cocktails met een alcoholpercentage van maximaal 14%. De smaak zal er niet minder om zijn en de presentatie is geweldig.

Het eten

Wordt aangeboden door een gevarieerde selectie bedrijven. Er is live wokken met heerlijke oosterse gerechten van Wok on Tour en er worden verse friet en snacks gebakken.

De muziek
De hele dag door is er live muziek met lokaal talent waaronder Major Buzzkill, Jane Doe en Tony’s T-Max. Om 19.00 uur start de Nederlandse top coverband MmoozZ . De creativiteit van de band, naast en op het podium, is uniek. MmoozZ blijft zich steeds weer opnieuw uitvinden, zodat de show niet alleen fris is voor het publiek maar ook voor de bandleden zelf. MmoozZ neemt je mee op een reis van ca. 3 uur. Een show met hits waarvan je het bestaan bent vergeten tot en met de hit die je gisteren voor het eerst op de radio hoorde. De hits denderen over je heen. MmoozZ is niet voor niets ‘De band met meer dan 130 hits in 180 minuten’.

Afsluiter dit jaar is de internationaal zeer gewaardeerde DJ Admin! DJ Admin, overdag leraar op de Philips van Horne scholengemeenschap en in de weekenden de aanjager op vele feesten over de hele wereld. DJ Admin draait op nagenoeg elk Formule 1 circuit en daarnaast op vele feesten van Australië tot aan Dubai en Ibiza.

Het kinderplein
Staat bomvol met kindervermaak. Kinderen kunnen er op twee springkussens springen en kunnen deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma onder leiding van het WTF animatieteam.

Verdere info: www.weerttotaalfestival.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Benieuwd wat Groen Links na het festival weer te mieppen heeft .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie