Skip to content

Grote verkeersopstopping na botsing tussen auto’s en vrachtwagen op Randweg Zuid in Nederweert

Redactie
8 juni 2023 | 9:07

Advertentie

Donderdagochtend vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Randweg Zuid en Hulsen in Nederweert. Twee personenauto’s en een vrachtwagen waren betrokken bij het ongeval, wat resulteerde in aanzienlijke verkeersproblemen.

Ongeval Randweg Zuid

Het incident vond plaats tijdens de drukke ochtendspits, toen een auto vanuit Hulsen de Randweg Zuid wilde oprijden. Op dat moment naderde een auto vanuit Nederweert in de richting van Nederweert-Eind. De twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing, waardoor ze de weg op werden geslingerd en in aanraking kwamen met een vrachtwagen die op dat moment op dezelfde weg reed.

Na het ongeval werden de inzittenden van de voertuigen onderzocht door ambulancepersoneel. Zo ver bekend raakte niemand gewond.

Verkeerschaos
Vanwege het incident moest de kruising van de Randweg Zuid en Hulsen lange tijd worden afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstond er een aanzienlijke verkeerschaos, met lange files vanuit Meijel richting Nederweert en vanuit Weert in de richting van Nederweert. Hoewel de weg inmiddels weer vrij is gegeven, wordt verwacht dat het verkeer nog geruime tijd druk zal blijven op deze route.

Advertentie

2 Reacties

  1. Dat is altijd al een druk en lastig punt om op te rijden en over te steken.
    Hier een rotonde haalt meteen de snelheid naar beneden.
    Nu ook weer drukker vanwege WEER een afsluiting van brug 15

  2. inwoner 500m omrijden ong 1 a 2 min naar de rotonde die er al is is ook een makkelijke oplossing. maar ja de 2 minuten oef


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie