Skip to content

Bantopa Party Weert op zondag 2 juli

Redactie
13 juni 2023 | 19:00

Advertentie

Bantopa, wat letterlijk ‘laten we elkaar ontmoeten’ betekent, zet de jaarlijkse traditie voort. Het evenement vindt plaats op zondag 2 juli vanaf 13.00 uur op de Nieuwe Markt in Weert. Zomerse muziek, dansdemonstraties, hapjes, marktkraampjes en diverse activiteiten voor kinderen maken van de Bantopa Party één groot feest. De toegang tot het evenement is gratis.

Bantopa Party Weert

Programma
De Bantopa Party staat al jaren bekend om haar zeer kleurrijke en gevarieerde programma. Net als bij de voorgaande edities heeft de organisatie ook dit jaar contact gezocht met verschillende Weerter dansscholen om de Bantopa Party extra feestelijk en helemaal compleet te maken. Afgewisseld met zomerse muziek zullen er gedurende de middag verschillende kleurrijke dansdemonstraties te zien zijn op de dansvloer, van onder andere Dansstudio One in Motion, Dansschool Fresh en Deems Dansstudio. “In de avond zal er een speciale artiest langskomen, waar we enorm trots op zijn. Wie dat is zal nog even geheim blijven”, aldus de organisatie.

Bantopamarkt
Uiteraard is er ook weer een grote diversiteit aan eetkraampjes waarbij je gedurende de gehele dag van vele verschillende culturen en smaken kunt genieten. De markt wordt compleet gemaakt met kleding en ook aan accessoires zal het zeker niet ontbreken. Heb je interesse om een marktkraam te huren, neem dan contact op met de organisatie via mail@behoudvanbeleving.nl.

Kinderplein
Kinderen kunnen zich tijdens de Bantopa Party uitleven op een springkussen, suikerspinnen eten, ranja drinken, laten schminken en extensions of een tattoo laten zetten. Gedurende de middag is er bovendien een Bantopa T-shirt te verkrijgen, dat door de kinderen zelf ingekleurd kan worden. Tot slot is er dit jaar ook nog een speciaal prinsessenentertainmentteam aanwezig van The Talentbox.

Al met al een zeer compleet programma dus! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan de Facebook-pagina van de Bantopa Party.

Mocht je graag mee willen helpen bij Bantopa 2023, achter de bar of bij de opbouw en/of afbraak van het evenement, stuur dan een e-mail naar mail@behoudvanbeleving.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie