Skip to content

Definitief ontwerp Kerkstraat en Lambertushof

Redactie
15 juli 2013 | 14:18

Advertentie

KerkstraatHet definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Kerkstraat en het Lambertushof in Nederweert is grotendeels klaar. Volgend voorjaar gaat als het goed is de schop in de grond!

Start Voorjaar 2014

Het opknappen van dit gedeelte van het centrum maakt deel uit van het masterplan voor Nederweert en Budschop.

De gemeente Nederweert heeft in overleg met de maker van het beeld Marie Katrien besloten om het kunstwerk een plaats te geven in de Kerkstraat aan de overzijde van het pand van Dokter van de Wouw.

Advertentie

6 Reacties

  1. Het een richtings- verkeer is een gedrochten. Je moet zo omrijden . Ga nu alleen nog maar bij hoge nood centrum in…dat wordt straks een chaos als Nederweert weer terug is van vakantie.
    Snel weer naar de oude situatie.

    • Helemaal mee eens. Het is er niet op vooruit gegaan en straks rijden mensen liever naar Weert en dan krijgen we hier leegstand van winkels. Waar zijn ze toch mee bezig. Mensen die dit verzonnen hebben….

  2. Dat zal echt niet gebeuren helaas we moeten er maar mee leren leven

  3. Fantastisch die 2 eenrichtingswegen tegen elkaar aan.Je kan dus nu alleen via de Lindenstraat, het ommetje Burg. Greijmannsstr.-Loverstr., of dwars door alle woonwijken naar het centrum.Volgens mij worden de mensen in Staat straks gek van het sluipverkeer. Nu nog overal parkeermeters zoals in Weert en dan kunnen we weer gewoon in Eindhoven gaan winkelen.

  4. Maken ze een mooie nieuwe brede brug, en vervolgens kun je de brugstraat niet meer inrijden vanaf budschop. Ze willen budschop bij t centrum betrekken, lijkt meer alsof ze het weg willen stoppen.

    Laat ze dan alsjeblieft een supermarkt in budschop openen, dit is echt niet leuk, en idd ik rijd ook via staat naar de jumbo. Via lindenstraat over dat nieuwe plein is ook niet echt prettig. Wat een gedoe, is weer vanachter een buro verzonnen zeker.

  5. Ik vindt het wel fijn,minder autos in het centrum. Pakken mensen misschien eens een keer de fiets. En trouwens in Weert kun je ook niet met de auto het winkelgebied inrijden en moet je ook nog eens betaald parkeren. Het is gewoon even wennen! Zo ver is het met de auto niet om om vanaf de brug rechtsaf te slaan en vervolgens via de Schoolstraat het centrum in te rijden. Je wordt mooi langs alle p plaatsen geleid. Dus kom op!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie