Skip to content

Ticketverkoop Guulke’s Lakeside Music Night gaat binnenkort starten

Redactie
21 juni 2023 | 17:00

Advertentie

We hebben er een extra jaar op moeten wachten, maar op 20 en 21 oktober 2023 gaat het dan echt gebeuren: de derde editie van Guulke’s Lakeside Music Night! De voorbereidingen zijn al in volle gang en het belooft nóg spectaculairder te gaan worden dan de editie in 2019. Een uniek muziekevenement in de regio dat je absoluut niet mag missen.

Guulke’s Lakeside Music Night

Wat kun je verwachten? Op dit gezellige evenement kan je genieten van hedendaagse pop, rock, meezingers, crossovers tussen harmonieorkest, koor, percussiegroep, zangsolisten én dans. Kortom: een muzikaal spektakelstuk van de bovenste plank! Komende weken wordt een tipje van de sluier opgelicht wat je zoal kan verwachten. Maar zet alvast zondag 25 juni in de agenda, want dan start de ticketverkoop van Guulke’s Lakeside Music Night!

Kick-Off
Op zondag 25 juni zal tijdens het kermisconcert in Ospel rond 11 uur een echte kick-off plaatsvinden van de ticketverkoop. Tijdens dit concert zal niet alleen al een muzikale preview te horen zijn, maar zal dus ook de ticketverkoop op een feestelijke wijze officieel van start gaan.

Online verkoop
Tickets zijn uitsluitend via de website te koop. Vanaf 25 juni is op de website te vinden waar deze kunnen worden besteld. Er kan worden gekozen voor zitplaatsen of staanplaatsen. De prijzen zijn €30,90 voor een zitplaats en €25,90 voor een staanplaats. Via de fotopagina op de website kun je jezelf nog eens onderdompelen in de vorige succesvolle editie.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie