Skip to content

Beachvelden op de Bengele gereed voor gebruik

Redactie
23 juni 2023 | 9:30

Advertentie

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan de realisatie van de beachvelden op de parkeerplaats bij sportpark de Bengele. Er waren vele vrijwilligers actief om deze beachvelden gereed te maken voor gebruik.

De Bengele

Afgelopen maandag heeft Volleybal club Fortutas, in mooie zomerse temperaturen, de beachvelden in gebruik genomen en is er een eerste beachvolleybal toernooi gespeeld.

De beachvelden blijven de komende maanden beschikbaar tot september. Verenigingen of organisaties die gebruik willen maken van deze beachvelden kunnen zich hiervoor melden bij Albert Pustjens of Niek Creemers via info@debengelebeweegt.nl. Er kan beachvolleybal, beachhandbal, beachtennis, beachsoccer en beachbadminton gespeeld worden.

De beachvelden zijn mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Nederweert, van Haperen Machineverhuur, Nering Bogel, bouwbedrijf Teng Wijen en VersA bodemadvies. En natuulijk hartelijk dank aan de opbouwploeg van VC Fortutas.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie