Skip to content

Burgerme Weert bestaat 1 jaar!

30 juni 2023 | 12:00

burgerme Weert‘ viert haar 1-jarig bestaan. Op dinsdag 5 juli 2022 opende Ronald en Annemieke de deuren van burgerme Weert aan de Oelemarkt 1. Ondertussen is deze vestiging alweer een jaar open en hebben ze een leuk team van medewerkers die elke dag klaarstaan voor alle klanten.

burgerme Weert

Het concept
De keuze is reuze bij burgerme. Bij burgerme kan iedereen zijn burger geheel naar wens aanpassen. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. Uiteraard kan je ook heerlijke bijgerechten bestellen zoals de Cheesy Topped Fries, de malse Chicken Nuggets of een vers getapte milkshake. Daarnaast heeft burgerme diverse vegetarische en vegan opties zoals de New Yorker Vegan of Teriyaki Vegan.

Ronald & Annemieke zijn de trotse eigenaren van burgerme Weert. “Ondernemen zit in ons bloed. Daarnaast vinden we het leuk om een goede maaltijd voor onze klanten neer te zetten en dit binnen 35 minuten te bezorgen. Met het concept en het menu van burgerme kan dit. Uiteraard kunnen mensen ook in ons restaurant langskomen, we hebben voldoende zitplaatsen”, legt Ronald uit. “Dit is pas ons eerste jubileum, maar er gaan er nog veel meer komen als het aan mij ligt!

Jubileum acties
Ronald vervolgt: “Uiteraard willen wij het 1-jarig bestaan graag vieren met onze klanten. Daarom trakteert burgerme Weert volgende week op geweldige acties. Zo ontvang je van 3 t/m 9 juli 20% korting op de gehele rekening. Gebruik hiervoor de actiecode 3212 op burgerme.nl. Daarnaast krijg je op woensdag 5 en zaterdag 8 juli een gratis burger bij besteding van 9,95, gebruik hiervoor de actiecode 1031.’’ Ga jij binnenkort bestellen bij burgerme Weert?

burgerme Weert is 7 dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op de website, daar kan je ook bestellen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie