Skip to content

Verdachte aangehouden na handgemeen in Nederweert

Redactie
26 juni 2023 | 12:39

Advertentie

Vrijdagavond heeft er een handgemeen plaatsgevonden op de Acaciastraat in Nederweert. Hierbij raakte één persoon gewond.

Handgemeen in Nederweert

Een man had een auto beschadigd met zijn fiets. Volgens getuigen had hij ook nog andere auto’s beschadigd. Een voorbijganger zag dit gebeuren waarop er een handgemeen ontstond. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en is voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

Aanhouding
De man is aangehouden op verdenking van ‘eenvoudige‘ mishandeling. Hij is verhoord en inmiddels weer op vrije voeten. Tegen hem is een procesverbaal opgemaakt. De man die naar het ziekenhuis werd gebracht kon na een nachtje ziekenhuis ook weer naar huis.

Advertentie

2 Reacties

  1. Sterk optreden! Auto s vernielen iemand die er wat van durft te zeggen of actie onderneemt eenzijdig mishandelen kon na verhoor weer vertrekken! Man man of er ontbreekt iets aan dit verhaal of het beleid op dat gebied is 1 grote grap

  2. Hoi Max,
    Ik ben het helemaal met je eens, het betrof mijn auto en er ontbreekt wel wat aan het verhaal. Hij heeft nog een vriend van mij een bloedneus geslagen. De rechtstaat in Nederland faalt bijzonder.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie