Skip to content

‘Saame’ de zomer vieren Bi-j Siem

Redactie
3 juli 2023 | 19:00

Advertentie

Het is wéér zomer… Lekker ‘saame’ genieten op het gezellige terras Bi-j Siem

Ze hebben bij Restaurant Bi-j Siem mooi zomernieuws op de agenda staan. Zo starten ze zaterdag 8 juli met denieuwe zomerkaart en nodigen ze je vanaf vrijdag 14 juli van harte uit voor de wekelijkse Mosseldriedaagse. Vrijdag 22 september ben je van harte welkom op de jaarlijkse mosselavond.

Nieuwe kaart Bi-j Siem

Vanaf zaterdag 8 juli starten wij met onze nieuwe zomerkaart. Chef Ruud en z’n keukenbrigade, hebben weer mooie gerechten voor u samengesteld. Naast de nieuwe à la carte gerechten, kun je ook kiezen uit de “Seizoen Primeurs” op de krijtborden. De vertrouwde Bi-j Siem verrassingsmenu’s, drie, vier of vijf gangen, gaan ze uiteraard ook weer serveren. Je maakt keuze vis, vlees en/of vegetarisch. Met een mooi bijbehorend wijnarrangement geniet je ‘saame’ van een heerlijke avondje Siem.

Wat ook niet zal ontbreken is de scherp geprijsde Siemdeal, het “Menuutje van Ruudje”. Voor slechts € 29,50 serveren ze op woensdag, donderdag en vrijdag een vastgesteld 3 gangen keuzemenu.

Ter introductie van de nieuwe zomerkaart serveren ze vrijdag 7 juli een 6 gangen gerechtenparade. Een mix van heerlijke gerechten, een afspiegeling van de nieuwe kaart. Ze serveren dit avondvullende arrangement voor slechts € 54,50 per couvert. Met het bijbehorende wijnarrangement, € 34,50 maakt je de avond compleet.

Je kunt via www.bi-jsiem.nl o.v.v. ‘Gerechtenparade’ reserveren. Of je belt 0495 622001 voor een avondje ‘saame’ gezellig tafelen en genieten.

Bi-j Siem Mosseldriedaagse
Vanaf vrijdag 14 juli staat elk weekend Bi-j Siem  in het teken van de Mosseldriedaagse. Inmiddels een begrip in de regio. Op vrijdag, zaterdag of zondag kun je ‘saame’ genieten van heerlijke Zeeuwse mosselen. Wil je doordeweeks een pannetje mosselen komen eten, dan vragen ze om uiterlijk een dag van tevoren te reserveren. Ook dit jaar krijgen ze uit Yerseke topkwaliteit aangeleverd. Het team van Bi-j Siem serveert de goedgevulde pannetjes met Jumbo mosselen in de smaken natuur, witte wijn, look of een combinatie van wijn/look met frietjes of brood en de gebruikelijke sausjes voor € 25,75 per pannetje.

Traditionele mosselavond
De traditionele mosselavond staat ook dit jaar op de agenda. Vrijdag 22 september kun je voor € 34,50 per persoon onbeperkt mosselen eten in het oudste horecapand van Nederland. Ben je geen liefhebber van mosselen? Dan serveren ze voor dezelfde prijs een drie gangen verrassingsmenu(soep, hoofdgerecht en dessert)).

Ook deze editie staat weer garant voor ‘saame’ gezellig tafelen en ‘saame’ genieten. Dus noteer alvast deze datum of reserveer nu al via 0495 622001 of www.bi-jsiem.nl

Wees op tijd, want vol is vol!

Het wordt weer een mooie zomer Bi-j Siem.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Politie controle carpoolplaats Nederweert-8
In totaal zijn 85 voertuigen gecontroleerd
3 oktober 2024 | 23:39
2024_10_03 Waterlekkage Hulsen Nederweert-2
Een monteur van WML is ter plaatse
3 oktober 2024 | 23:33
IJzeren Man cross op zondag 27 oktober
De 58e editie
3 oktober 2024 | 20:00
2024_10_03 Terugblik Week van ontmoetingen en nieuwe contacten WTE67
Een geslaagde week
3 oktober 2024 | 19:00

Advertentie