Skip to content

Activiteiten Centrum Nederweert zoekt nieuwe werkopdrachten voor cliënten

Redactie
6 juli 2023 | 11:00

Advertentie

snoep sorteren

Al het werk is klaar…..

Na maanden van productief en leuk werk zoals het maken van tomatenhaken, het sorteren van schroeven en het plakken van stickers, is het Activiteiten Centrum Nederweert, onderdeel van PSW Nederweert, klaar voor de volgende uitdaging. Met 18 cliënten die met plezier en enthousiasme arbeidsmatig werk verrichten, is het centrum nu actief op zoek naar nieuwe taken.

Activiteiten Centrum Nederweert

Activiteiten Centrum Nederweert verwelkomt zowel kleine als grote opdrachten. Of het nu gaat om eenvoudige taken zoals schilderen, het vouwen van flyers, stempelen, het in enveloppen steken van post, het aftellen van producten, of iets anders, alle werkzaamheden zijn van harte welkom. Zowel incidentele opdrachten als werkzaamheden die met regelmaat uitgevoerd kunnen worden, zijn zeer welkom.

Dit is een geweldige kans voor lokale bedrijven en particulieren om te helpen een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren, door werk te bieden aan mensen die graag bezig zijn en een nuttige bijdrage willen leveren aan de gemeenschap.

Neem contact op
Als je zelf werkzaamheden beschikbaar hebt, of als je iemand kent die mogelijk werk voor het Activiteiten Centrum heeft, neem dan contact op via m.ACnederweert@psw.nl of bel 0495-626803. Het Activiteiten Centrum Nederweert is gevestigd aan de Pastorieweg 3 in Nederweert.

Het Activiteiten Centrum en haar cliënten kijken uit naar je reactie en zijn enthousiast om aan de slag te gaan met nieuwe taken. Dit is een unieke kans om te helpen de kwaliteit van leven van deze ijverige cliënten te verbeteren terwijl ze een waardevolle bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Politie controle carpoolplaats Nederweert-8
In totaal zijn 85 voertuigen gecontroleerd
3 oktober 2024 | 23:39
2024_10_03 Waterlekkage Hulsen Nederweert-2
Een monteur van WML is ter plaatse
3 oktober 2024 | 23:33
IJzeren Man cross op zondag 27 oktober
De 58e editie
3 oktober 2024 | 20:00
2024_10_03 Terugblik Week van ontmoetingen en nieuwe contacten WTE67
Een geslaagde week
3 oktober 2024 | 19:00

Advertentie