Skip to content

Tweede editie Torenfeesten van start

Redactie
11 juli 2023 | 14:18

Advertentie

Op woensdag 12 juli staat het Lambertushof in Nederweert in het teken van een feestelijk diner met entertainment. Twee dagen eerder, (gisteren) 10 juli, was er een cultuurhistorische avond op boerderij Rutte Spoak (Van Gog) in Nederweert-Eind. Daarmee krijgen de succesvolle Torenfeesten van 2022 een vervolg. De activiteiten onder de noemer ‘Torenfeesten’ zijn voor iedereen die houdt van lekker eten, live muziek, entertainment, humor en gezelligheid.

Torenfeesten

Fantastische avond
In 2022 bestond de karakteristieke Lambertustoren 555-jaar. Deze bijzondere leeftijd werd gevierd met een theatraal en muzikaal belevingsdiner op het Lambertushof. Mede door het zomerse weer, de inzet van vrijwilligers en ondernemers én de heerlijke gerechten van de keukenbrigade van Restaurant Bi-j Siem werd het een fantastische avond. Al snel werd er gevraagd om een vervolg.

Historische avond op 10 juli 2023
Op maandagavond vond een cultuurhistorische bijeenkomst plaats op de boerderij van Piet van Gog aan het Hulsen in Nederweert-Eind. De boerderij, ook wel Rutte Spoak genaamd, is in historisch perspectief gezien een bijzondere locatie in Nederweert. Aan het programma werd onder andere meegewerkt door Harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind en columnist Gerard Kessels.

Belevingsdiner 12 juli 2023
Wegens groot succes wordt het belevingsdiner dit jaar voortgezet op woensdagavond 12 juli, wederom op het Lambertushof in Nederweert. Het belooft opnieuw een bijzondere avond te worden, met onder andere een spectaculair optreden met de Lambertustoren als decor. Behalve acts van buiten Nederweert treedt dit jaar ook weer een aantal artiesten op van eigen bodem. En wegens grote vraag, dit jaar verdubbeling van het aantal stoelen om meer mensen de gelegenheid te geven er bij te zijn!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie