Skip to content

Goedstof productie ‘Stilstaan bij jezelf’ op zaterdag 7 oktober

17 juli 2023 | 20:00

Wees lief voor je lichaam en geest; je hebt er maar één

In de sneltrein van het leven worden we allemaal wel eens opgeslokt door de dagelijkse sleur. Wie kent niet die behoefte om even stil te mogen staan, om even bewust de balans op te maken en bij te tanken. Deze productie biedt jou de kans om een soort APK voor je lijf te doen en voor je gemoedsrust. Waar sta je? Waarmee voed jij jezelf? Even alle liefdevolle aandacht gericht op jou.

Stilstaan bij jezelf

Soms vergeet je jezelf tijd te geven. Even de pauzeknop in te drukken en al het andere te laten zijn. Echt jezelf even volledig in de hoofdrol zetten en goed luisteren naar je gevoel. Samen met cranio sacraal therapeut io, levenscoach en outdoor bootcamp en personal trainer Miranda Verschoor, krijg je – in alle vrijheid van haar kampeerderij in Ospel – alle gelegenheid om een middag terug te komen bij jou. “We zijn allemaal in staat om ons goed te voelen en verdienen dit! Ook als soms dingen gebeuren, waardoor we dit vermogen kwijt kunnen raken. Iedereen draagt de capaciteit in zich om zich lekker in zijn lijf te voelen”, aldus Miranda.

Aan de hand van een getrokken kaart leg je de focus op jezelf. Door de landingsoefening (verzorgd door Anne de Bruijn) en de cranio sacraal aanraking van Miranda zak je nog dieper in jezelf. Vervolgens krijg je door allerlei verschillende oefeningen meer inzicht in bepaalde patronen die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd en gebruikt in je dagelijks leven. Deze zijn ooit nuttig geweest en misschien zelfs nog steeds. Je mag vooral gaan voelen welke je wil laten en welke je nog nodig hebt. In feite ga je in groepsverband op onderzoek in jezelf. Samen gaan we reflecteren, delen, doen, relaxen en afsluiten met een bodyscan en heerlijke sound journey.

7 oktober 2023
13.30 – 17:00 u. (inloop v.a. 13.15 uur)
www.goedstof.nl
kosten: € 35,-
max. 12 personen

Mocht je wat langer de tijd willen om stil te staan; van vrijdag 29 september tot zondag 1 oktober kun je op dezelfde locatie deelnemen aan het Mind Yourself weekend van Bewuste Balans … een heel weekend voor jezelf … een kadootje.

Kampeerderij De Kaaiewaaier
Waatskamp 19, Ospel
www.bewustebalans.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie