Skip to content

Stichting De Gunnerij Nederweert gaat verhuizen

Redactie
26 juli 2023 | 15:00

Advertentie

Zoals wellicht al geruime tijd bekend is gaat de Open Inloop van Stichting De Gunnerij het pand aan de Lambertushof 2 in Nederweert verlaten. De nieuwe eigenaar heeft voor dit pand een commerciële bestemming gekozen. In de loop van 2024 zal na een fikse verbouwing het Kruidvat hier zijn intrek nemen.

Stichting De Gunnerij

Wij betreuren het ten zeerste, maar nemen alle mooie en dierbare herinneringen van de afgelopen 5 jaar mee en danken alle gasten, verenigingen en instanties die bij ons over de vloer kwamen voor hun samenwerking, inzet en steun in welke vorm dan ook. Voor al onze gasten is de Gunnerij een laagdrempelige inloop geworden waar men zich thuis voelt, waar lief en leed gedeeld worden, waar grappen en grollen verteld worden, waar men gezien en gehoord wordt en waar men altijd zomaar kan binnenlopen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of fris in het mooie centrum van Nederweert“, het bestuur en vrijwilligers van Stichting de Gunnerij.

Samen met de gemeente hebben het bestuur en de vrijwilligers gezocht naar een nieuwe geschikte locatie. Een bestaand zakenpand aan de Geenestraat, waarvan de huurder verhuisd is naar de Kerkstraat wordt de nieuwe “Open Inloop”. Het bestuur en de vrijwilligers zijn dankbaar dat ze de Gunnerij op deze plek kunnen voortzetten.

Iedereen is uitgenodigd om in de toekomst De Gunnerij te bezoeken in het pand aan de Geenestraat 6C, 6031 VR te Nederweert. Per 1 augustus wordt de sleutel overhandigd en zal er hard worden geklust om er een mooie en gezellige plek van te maken zodat iedereen zich thuis gaat voelen. De Gunnerij aan de Lambertushof blijft open tot 31 augustus 2023. Mocht het nieuwe pand eerder klaar zijn dan wordt dit natuurlijk gecommuniceerd.

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie