Skip to content

Het Horecaplein in Nederweert is met de kermis the place to be!

Redactie
25 augustus 2023 | 11:30

Advertentie

Nederweert Kermis zal ook dit jaar weer volop bruisen. Zowel in Nederweert als in Budschop zullen weer diverse kermisattracties worden geplaatst, met vertier voor jong en oud. De Kleine Winst/Aanwinst en Guulke eten en drinken zorgen ervoor dat het horecaplein alle kermisdagen weer bol zal staan van optredens voor jong en oud. Ze bieden niet alleen op het horecaplein in Nederweert een fantastisch kermis programma maar brengen dit jaar ook de sfeer naar het kermisplein in Budschop met horecaplein 2.0!

Kermisprogramma horecaplein

Kom van 25 augustus t/m 29 augustus naar Nederweert Kermis, kom naar het gezellige horecaplein, the place to be! Alle dagen gratis entree.

Vrijdag 25 augustus

Vrijdagavond start het programma om 21.00 uur en met maar liefst 3 DJ’s kan de kermis 2023 al niet meer stuk:

  • Partido
    Deze DJ is geboren met een zesde zintuig voor gezelligheid en gezegend met de bijzondere gave om perfect aan te voelen wat het publiek wil horen. Bewapend met een scala aan feestmuziek en gemuteerd met een aanstekelijk enthousiasme. Partido brengt elk evenement tot een happy end.
  • Gekkenhuys
    Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van Nederland! De ‘Boys van Confetti’ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van Hardstyle, Guilty Pleasures, Party & Bullshit en de beste meezingers.
  • Plug ‘N Play
    Plug ’N Play geeft freestyle een nieuwe betekenis! Deze podiumbeesten zijn “The best of both worlds”. Ze gooien tijdens hun DJ-sets commerciële platen en freestyle in de blender en het resultaat mag er zijn: de beste hits met een harde kick! Werkelijk alles kan bij Plug ’N Play voorbijkomen, van bekende kroegknallers tot kneiterharde beukers afgewisseld met toffe eigen releases.

Zaterdag 26 augustus

Het feest op het horecaplein gaat op zaterdag gewoon weer verder met Middle Green, Fever of Life en DJ VOK.

  • Middle Green
    Van 17.30 tot 18.30 uur brengt Middle Green een mooie set ten gehore.
    De rockband Middle Green bestaat uit jeugdig talent uit Nederweert en werd vorig jaar tweede tijdens Van Horne Pop.
  • Fever of Life
    Vanaf 21.00 uur staat Fever of Life op het podium. Fever of Life heeft sinds haar oprichting in 2005 nog steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van onder andere Steely Dan, Status Quo, Ram Jam, The Rolling Stones, The Beatles en andere rockbands zijn het repertoire van Fever of Life.
  • DJ VOK
    Tussendoor en na afloop zal DJ VOK zorgen voor de juiste kermissfeer.

Zondag 27 augustus

Als vanouds is de zondagmiddag gereserveerd voor de hele familie met vanaf 16.00 uur een top optreden van Experience met muziek uit de jaren 60-70. Zij spelen voornamelijk oudere nummers van o.a. The Kinks, Rolling Stones, Golden Earrings, Sandy Coast, The Shadows, BeeGees, The Free, The Eagles, Creedence Clearwater Revival, The Byrds enz.

  • Broadway
    Vanaf 21.30 uur neemt topband Broadway het stokje over. Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassende entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen, zo ook in Nederweert.

Maandag 28 augustus

Maandagmiddag zal DJ Henk van Gog (The Deejays) het horecaplein weer in de juiste kermissfeer brengen, maar ook in de avonduren zal DJ Henk tussendoor van zich laten horen.

  • JackFire
    Vanaf 21.30 uur zal JackFire het podium betreden. Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke liveshow. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van JackFire.

Dinsdag 29 augustus

De laatste dag om te genieten van de attracties, gezellig een terrasje te pakken op het horecaplein en na te praten over de 4 geweldige kermisdagen. Om de kermis goed af te sluiten zal bij de Aanwinst binnen vanaf 21.00 uur DJ VOK Wonderful Days zorgen voor een fantastische avond, zoals alleen DJ VOK de juiste sfeer kan maken.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie