Skip to content

Prikkelarme kermis, dinsdagmiddag in Nederweert

Redactie
28 augustus 2023 | 11:47

Advertentie

De gemeente Nederweert vindt het belangrijk dat iedereen prettig kan leven in Nederweert, jong en oud, met of zonder beperking. En dat iedereen meedoet in de samenleving. Ook inwoners die slecht(er) tegen prikkels kunnen willen ze, samen met de kermisexploitanten, laten genieten van de kermis. Ze maken dit voor de achtste keer mogelijk tijdens een prikkelarme kermismiddag. Van 13.00 uur tot 16.00 uur dimmen ze de lampen, staan de geluidseffecten en muziek uit of zacht en draaien de attracties een stuk langzamer. Medewerkers van de gemeente bieden hulp bij het in- en uitstappen.

Prikkelarm kermis vieren

Burgemeester Birgit Op de Laak heet om 13.00 uur op het Raadhuisplein iedereen welkom. Dit jaar zijn de cliënten van PSW en de kinderen van PGZ en hun begeleiders door de gemeente en kermisexploitanten uitgenodigd als ‘VIP’. Dat betekent dat zij gratis in alle attracties mogen. Na de rondgang staat een lekkere versnapering voor ze klaar bij de poffertjessalon. Ieder jaar wordt een andere doelgroep uitgekozen als VIP. Voor alle andere bezoekers geldt dat de kosten van de attracties en eventuele versnaperingen voor eigen rekening zijn.

Burgemeester Op de Laak: “Ik roep iedereen die normaal gesproken onrustig wordt van alle flitsende lichten, harde muziek en andere geluiden, op om naar de prikkelarme kermis te komen. De kermisexploitanten zetten zich volop in om iedereen een mooie kermis te bezorgen. Samen maken we er een hele gezellige middag van”. Heb je vragen over de prikkelarme kermis? Bel of app even met leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar: tel. 06 18 11 52 95.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie