Skip to content

Toons Toppers 2023 klaar voor het avontuur

29 augustus 2023 | 17:00

Tijdens een informatieavond in februari 2023 in het Toon Hermans Huis in Weert werden 10 wandelaars en 7 fietsers enthousiast over de beklimming van de Mont Ventoux. Op dat moment leek de werkelijke beklimming nog ver weg. Daar denken zij nu anders over want over ruim een week is het zover!

Toons Toppers

De beklimming van de imposante kale berg op 7 en 8 september a.s. symboliseert de strijd die vele kanker patiënten tijdens hun ziekte of herstel dagelijks leveren. Om de top van de Mont Ventoux te kunnen bereiken, hebben de Toons Toppers de afgelopen maanden samen heel hard getraind, te voet en op de fiets. En ja, de Toppers zijn er na een half jaar intensieve training klaar voor!

Tijdens het verblijf is gezond eten van essentieel belang, dat houdt de motor gaande. Dankbaar zijn de Toons Toppers dan ook voor de sponsoring van Albert Heijn Heerschap van alle ingrediënten voor de eerste heerlijke gezonde en voedzame maaltijd in Frankrijk!

Wil je zelf de Toons Toppers 2023 ook nog steunen, dan kan dat natuurlijk! Via deze website kun je een bedrag doneren en daarmee zowel het Toon Hermans Huis in Weert steunen als ook KWF Kankerbestrijding.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie