Skip to content

Aannemers centrumplan Burg. Hobusstraat schenken zitbank

Redactie
4 september 2023 | 11:00

Advertentie

De bedrijven Den Ouden Groep, Weinreich Bestratingen en Geonius hebben een zitbank geschonken aan de gemeenschap van Nederweert.

Zitbank in centrum

Veel positieve geluiden
De werkzaamheden voor het centrumplan Burg. Hobusstraat zijn al een tijdje afgerond. Het resultaat mag er zijn en we horen veel positieve geluiden van de bewoners van Nederweert.

Prettige samenwerking met aannemers
Dit resultaat is bereikt dankzij een prettige samenwerking tussen o.a. aannemer Den Ouden, Weinreich Bestratingen en adviesbureau Geonius en gemeente Nederweert. Als dank voor deze goede samenwerking, het begrip voor de mogelijke overlast tijdens de werkzaamheden en ter afsluiting van het project, wilden de drie bedrijven de gemeenschap graag iets schenken.

Bank is een welkom geschenk
Gezamenlijk is voorgesteld om een bank te plaatsen. Er is gekozen voor een schitterende, degelijke houten bank met dezelfde vormgeving als de al bestaande banken in het centrum. “Een prachtig initiatief waar we als gemeente erg dankbaar voor zijn”, aldus burgemeester Op de Laak. “Als gemeente krijgen we geregeld het verzoek om meer banken te plaatsen, die als rustpunt kunnen dienen voor de bewoners die iets slechter ter been zijn. Hierdoor blijven ze langer mobiel. Dit is dus een welkom geschenk!

Even uitrusten
De bank staat op de hoek bij de Aldi. Gebruikers hebben van daaruit een mooi zicht op het centrumplan en het onlangs geplaatste kunstwerk. Ook kan hier na het boodschappen doen of een bezoekje aan de apotheek/gemeentehuis even uitgerust worden.

We bedanken Den Ouden Groep, Weinreich Bestratingen en Geonius voor de prettige samenwerking en de mooie bank!“, zo schrijft de gemeente Nederweert.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mooi initiatief. Banken zijn er nooit genoeg.
    Nu nog een drinkwater punt van WML.
    In deze buurt. is voor iedereen belangrijk.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie