Skip to content

Cursus ‘Auto te Kanaal’ tijdens Neewieert On Wiels

Glendi
30 juli 2013 | 11:01

Advertentie

Auto te waterNet als vorig jaar tijdens Neewieert On Wiels verzorgt de Reddingsbrigade Nederweert ook dit jaar weer de cursus ‘Auto te Kanaal’. In ongeveer 3 uur leer je wat je moet doen wanneer je met je auto in het water belandt.

15 september cursus ‘Auto te Kanaal’

De eerste 1,5 uur bestaat uit theorie, de daaropvolgende 1,5 uur oefen je in de praktijk en train je enkele keren wat je moet doen als je auto te water raakt. Dit alles vindt plaats in de Zuid-Willemsvaart ter hoogte van Steer 4 bij brug 15. De kosten voor de cursus bedragen € 42,50 per persoon. Wanneer je je als groep aanmeldt met 4 personen bedragen de kosten € 37,50 per persoon. Bij beide bedragen zit een lunch inbegrepen.

De dag wordt ingedeeld in blokken van 4 uur. Wil je graag samen met iemand in een blok ingedeeld worden, geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Tussen de bedrijven door zal Reddingsbrigade Brasschaat uit België een aantal keren demonstreren hoe mensen gered/gevonden kunnen met behulp van honden. Erg leuk en zeer de moeite waard om te zien.

In het centrum van Nederweert zal op deze koopzondag een groots opgezet spektakel zijn voor jong en oud van gepimpte auto’s en demonstraties van en over van alles wat met auto’s (motoren) te maken heeft.

Wil je graag deelnemen aan de cursus neem dan telefonisch contact op met Rolf Lempens via 06 – 53 487 028 of mail je naam, adres, postcode en woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en geef aan of je een rijbewijs hebt of lid bent van een reddingsbrigade/Sigma met eventuele vragen/opmerkingen naar r.lempens3@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie