Skip to content

Meepraten over de toekomst van gymzaal Ospel

Redactie
5 september 2023 | 20:00

Advertentie

Op maandag 18 september is er van 19.00 tot 21.30 uur een gebruikersbijeenkomst in MFA Haaze-Hoof over de toekomst van gymzaal Ospel.

Gymzaal Ospel

Voorzieningen in Ospel
De gemeente Nederweert telt ruim 17.000 inwoners waarvan er ruim 4.000 woonachtig zijn in de kern Ospel. Ospel beschikt over diverse voorzieningen waaronder een gemeenschapshuis, een voetbalvereniging, een basisschool en een gymzaal uit 1968.

Onderhoud en verduurzaming
De gymzaal wordt gebruikt door basisschool De Schrank en een aantal georganiseerde gebruikers waaronder sportverenigingen. Door de leeftijd van de gymzaal is er sprake van een toenemende onderhoudsnoodzaak en een verduurzamingsvraagstuk.

Onderzoek uitvoeren
Dit is voor de gemeente de aanleiding geweest om een onderzoek te laten uitvoeren naar de toekomst van de gymzaal in Ospel. Hiervoor is een kernteam opgesteld dat bestaat uit Dorpsraad Ospel, basisschool De Schrank, adviesbureau Synarchis en de gemeente Nederweert.

Gebruikersbijeenkomst
Namens het kernteam nodigt de gemeente je uit voor een gebruikersbijeenkomst voor huidige en toekomstige gebruikers van de gymzaal Ospel. Ze vertellen je meer over het proces van het onderzoek naar de toekomst van de gymzaal in Ospel. Ook willen ze van jou als gebruiker graag weten waar volgens jou een goede binnensportaccommodatie aan moet voldoen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 18 september van 19.00 tot 21.30 uur in MFA Haaze-Hoof (grote zaal), Aerthijsplein 3 in Ospel.

Aanmelden
Om de juiste voorbereidingen te kunnen treffen, stelt de gemeente het op prijs als je laat weten of je bij de bijeenkomst aanwezig bent. Dit doe je door uiterlijk donderdag 14 september een mail te sturen naar Rik Bollen: r.bollen@nederweert.nl. Hierin vermeld je namens welke club of vereniging je deel wilt nemen en met hoeveel personen je komt. Heb je een vraag die niet kan wachten tot de 18de? Dan kun je contact opnemen met Rik Bollen.

Advertentie

2 Reacties

  1. Verduurzamen ??
    Het moet weer geld kosten.
    Het liefst alles plat gooien en geen gym zaal meer.
    Dat zal de conclusie worden

  2. En waar moeten de sport verenigingen heen
    en niet vergeten de gym lessen.
    Moeten de kinderen eerst met auto,s
    naar nederweert en voor dat ze aan
    het gymen zijn is de gym les om.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie