Skip to content

Modeshow Pleunis Mode Nederweert in beeld

Redactie
6 september 2023 | 21:00

Advertentie

Langzaam maken we ons op voor de kortere en koudere dagen van het jaar. En dat wil zeggen dat er ook weer modeshows bij Pleunis Mode op de agenda stonden vandaag. Hieronder een sfeerimpressie van de eerste modeshow vanochtend.

Pleunis Mode

In de winkel zie je veel kleur deze winter, met paars als prominente kleur. Er zijn ook veel roze tinten te vinden waarbij Fuchsia in het oog springt Het kleurpallet loopt van zachtroze tot aubergine. Naast paars en fuchsia is groen een veelvoorkomende kleur in de damesmode; de kleur varieert van olijf tot flessengroen. Retro materiaalgebruik in kleding, zoals rib en velvet, brengt de seventies terug. De printjes zijn minimalistisch en ritmisch en geven een speelse touch aan shirts, blouses en truien. Met goede, warme truien zit je sowieso goed deze winter. De schipperstrui maakt namelijk zijn comeback en grove breisels, alsof ze rechtstreeks van het schaap komen, geven een warm en comfortabel gevoel.

Pakken worden op vernieuwende wijze gepresenteerd, waarbij het de vraag is of we het nog wel een ‘pak’ kunnen noemen. Denk aan matching broeken en jassen, waarbij het jasje eerder een bomberjack of een verkorte blazer is. Wil je iets meer opvallen? Ga dan voor een pak met een drukke print.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie