Skip to content

Stel in woning Maarheeze beroofd van smartphone bij verkoopafspraak

Redactie
13 september 2023 | 8:58

Advertentie

De bewoners van een huis aan de Evenestraat in Maarheeze werden maandagavond thuis beroofd tijdens een verkoopafspraak, nadat ze een smartphone via een verkoopsite te koop hadden aangeboden. De daders, een man en een vrouw, gingen er vandoor en van hen ontbreekt elk spoor. De politie is een onderzoek gestart naar hun identiteit.

Stel in woning Maarheeze beroofd

Het stel had de smartphone op een verkoopsite te koop aangeboden, waarna een afspraak volgde met een potentiële koper. Een man en een vrouw verschenen maandagavond rond 19.00 uur aan de deur. Eenmaal binnen, kregen de bewoners geen geld, maar wel een vuurwapen op zich gericht. Onder bedreiging van dat wapen werden zij gedwongen de smartphone aan de daders te geven. Daarna maakten de daders zich uit de voeten. De slachtoffers bleven ongedeerd.

Onderzoek
De slachtoffers gingen na de overval eerst naar familie om hun verhaal te doen, waardoor de politie pas later werd geïnformeerd. Een zoektocht naar de daders in de omgeving had daarmee nog weinig meerwaarde. Wel deed de politie buurtonderzoek, in de hoop dat mensen iets hadden gezien of dat er mogelijk bewakingsbeelden beschikbaar waren. De daders betreffen een blanke man en een vrouw van rond de 27 jaar. De man was ongeveer 1.80 m. lang en had donkerblond, kort haar en een klein baardje. Hij had een breed postuur en droeg een wit T-shirt met zwarte opdruk. De vrouw had donker, lang haar wat ze los droeg. De vrouw had een donker T-shirt aan.

Getuigen
Zeggen deze signalementen je iets? De combinatie van de man en de vrouw? Heb je hen mogelijk maandagavond in de Evenestraat of omgeving gezien? Weet jr misschien of ze gebruik maakten van een vervoermiddel? Of heb je andere informatie of misschien bwakingsbeelden die kunnen helpen om de daders te vinden? Neem dan contact op met de recherche van het district Helmond via 0900-8844 of tip via de Opsporingstiplijn, 0800-6070. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie