Skip to content

Dames van Meos blijven ongeslagen in eerste divisie

Redactie
24 september 2023 | 20:20

Advertentie

Vandaag speelden de dames van Meos hun tweede thuiswedstrijd tegen Zap. Ook deze wedstrijd werd winnend afgesloten. Na 60 minuten stond er een stand van 25-16 in het voordeel van Meos op het scorebord. Daarmee behalen de dames 8 van de 8 punten en staan ze samen met Wijhe en MHV aan de leiding in de eerste divisie.

Dames van Meos

Tot een score van 6-6 was het spannend. Door hard werken in de dekking kwam Zap echter zeer lastig tot scoren. Daarbij keepte Loes Bruekers een uitstekende wedstrijd. Meos ging de rust in met een stand van 11-7. Na rust begon Meos in ondertal. Toch kon Zap het voordeel van een speelster meer op het veld niet omzetten naar doelpunten. Naarmate de tweede helft vorderde, liepen de dames van Meos langzaam verder uit. Vooral de dekking stond sterk, wat blijkt uit slechts 16 doelpunten tegen. De dekking was alert, onderbrak de aanvalspatronen van de tegenstander en werkte als collectief. Aanvallend slaagden de dames van Meos erin om hun spelpatronen effectief af te sluiten. De ruimte in het midden werd goed benut, maar ook de rechterhoek werd regelmatig succesvol gevonden.

Volgende week spelen de dames uit tegen MHV, die ook nog ongeslagen zijn. Het belooft een spannende pot te worden. De dames van Meos bedanken Evelien voor het goede voorbeeld en het enthousiaste trouwe publiek. Mill ligt om de hoek, dus hopelijk kunnen we rekenen op veel support.

Foto’s: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_02 Kinderboekenweek Burna Nederweert okt 2024-5
Schatpakkers van Pieter Koolwijk
2 oktober 2024 | 16:00
Nederweertenaren-doneren-861-jassen-aan-Kledingbank-Limburg-4
Breng naar het gemeentehuis of Annie van Roij
2 oktober 2024 | 15:43
Gerardusnoveen bij H. Gerardus-Majella kerk in Nederweert-Eind-1
Negen dagen samen in gebed
2 oktober 2024 | 15:00
2024_10_02 De Nachtegaal Someren
Met Michiel Malschaert, de Somerense troubadour
2 oktober 2024 | 14:00

Advertentie