Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Solisten Bertien, Lieke en Saskia

Redactie
5 oktober 2023 | 17:30

Advertentie

Bertien Evers, Saskia Vos en Lieke Castro-Smeets

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Deze week stelt Guulke’s Lakeside Music Night enkele solisten voor.

Guulke’s Lakeside Music Night

Solist: Bertien Evers
Iets met wind, regen en storm. Dat gaat ze doen op deze editie van Guulke’s Lakeside Music Night. Voor de rest verklapt ze niets. Solist Bertien Evers zingt voor de 2de keer op de Lakeside Music Night. Wat haar in 2019 vooral goed bevallen is, is de sfeer achter de schermen. Ze kijkt er met een heel warm gevoel op terug.

Er zijn weinig muziekstijlen die ze echt níet leuk vindt. Voor haar is het vooral belangrijk dat ze een verhaal kan vertellen met het lied dat ze zingt. Ze kijkt er erg naar uit om straks in sportcentrum de Bengele in Nederweert te staan en te genieten, en vooral ook van de gezelligheid!

Solist: Saskia Vos
Als ik dans, zingt mijn lichaam. Als ik zing, danst mijn ziel!” Deze prachtige en toepasselijke tekst komt van muziektherapeut, zangeres en zangcoach Saskia Vos. Ze woont sinds 2 jaar in Nederweert en staat al van jongs af aan op het podium. Saskia licht toe: “Ik ben begonnen in kinderkoren en vanaf mijn 15e zing ik trouwmissen en bij afscheidsdiensten. En ik zing in een band.

Ze werkt heel graag mee aan grote projecten zoals Lakeside Music Night. “Zet me op een podium en ik ben gelukkig! Ik vind het fijn om een heel divers repertoire te kunnen zingen.” Ze kijkt ernaar uit om op een heerlijk groot podium met goed geluid en fijn licht te staan, met muzikale uitdagingen en een heerlijke show!

Solist: Lieke Castro-Smeets
Lieke Castro-Smeets heeft de eer om onder andere een van de beroemdste operamelodieën aller tijden te mogen zingen op Guulke’s Lakeside Music Night. Lieke heeft veel podiumervaring. Ze heeft regelmatig opgetreden in binnen- en buitenland en diverse masterclasses gevolgd.

Naast het klassieke repertoire gaat ze met alle solisten een popnummer zingen. “Het is altijd een uitdaging om samen met andere zangers te zoeken naar de juiste balans en klank. Maar vooral onze passie te delen met het publiek, daar kijk ik naar uit. Het wordt een spectaculaire avond vol zang, harmonie, percussie en dans!

Wil je deze solisten en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website.

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Tekst: Elke Nieskens

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie