Skip to content

Guulke’s Lakeside Music Night 2023 | Solisten Lieke, Hanneke en Charlotte

Redactie
13 oktober 2023 | 18:00

Advertentie

Lieke van de Laar, Hanneke van Eijk en Charlotte Cardinaal

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zal in Sportcentrum de Bengele in Nederweert de derde editie van het muziekspektakel Guulke’s Lakeside Music Night plaatsvinden. Een evenement dat je niet wilt missen; dit Mojje huuëre – Mojje zeen! Deze week stelt Guulke’s Lakeside Music Night enkele solisten voor.

Guulke’s Lakeside Music Night

Solist: Lieke van de Laar
Een van de jongste solisten is Lieke van de Laar. Ze is 22 jaar en woont in Ospel. Het podium is haar niet vreemd. “Het is alweer 10 jaar geleden dat ik meedeed aan het Kinderen voor Kinderen Songfestival, waarbij ik in de Limburgse finale stond. Verder heb ik in 2018 meegedaan aan Raadproms, waar ik een aantal mooie optredens mocht geven.” Ze heeft dus al eerder met een deel van het orkest opgetreden.

“Ik kijk ontzettend uit naar de uitvoeringen in oktober. Ik denk dat dit één groot, muzikaal spektakel gaat worden. Ik weet zeker dat ik hier erg van ga genieten en het lijkt me leuk om dit samen te delen met de andere artiesten. Ik ga een mooi duet brengen. Ook zal er een leuke medley voorbijkomen,” licht Lieke een tipje van de sluier op.

Solist: Hanneke van Eijk
“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg! Al is mijn definitie van ‘normaal’ volgens sommigen toch aardig gek!” Aan het woord is Hanneke van Eijk. Zij woont in Weert met vriend Niels en hun pasgeboren zoon Ties.

Van Guulke’s Lakeside Music Night verwacht ze een hoop samenhorigheid, gezelligheid en gekkigheid. Net als de vorige editie waar ze met enorm veel plezier een bijdrage aan heeft mogen leveren. “Ik mag deze keer zowel solo als samen met anderen zingen. En over dat laatste: het wordt echt een feestje met een aantal andere dames!” Op de vraag hoe ze zich zal voelen vlak voordat ze mag gaan zingen, zegt ze dat ze waarschijnlijk staat te wiebelen, omdat ze niet kan wachten om te mogen beginnen!

Solist: Charlotte Cardinaal
Met muziek zeg je zoveel meer dan met alleen woorden. Dat is het motto van Charlotte Cardinaal, 25 jaar oud en opgegroeid in Geldrop. Ondertussen woont ze al enkele jaren samen met haar vriend in Veldhoven. Je kunt haar nog kennen van de vorige editie van Lakeside Music Night.

Haar favoriete muziek om te zingen zijn luisterliedjes, muziek waarmee je echt iemand kunt ontroeren of raken. Maar daarnaast geniet ze er ook enorm van samen met anderen te zingen in verschillende formaties. “Ik verwacht van Guulke’s Lakeside Music Night dat we weer opnieuw samen met een club fijne muzikanten mooie muziek gaan maken en bovenal weer een fantastisch programma aan te bieden aan het publiek.

Wil je deze solisten en de vele andere muzikanten en artiesten niet missen? Koop dan snel je tickets voor Guulke’s Lakeside Music Night en maak het muziekspektakel van het jaar mee! Tickets zijn te koop via de website, let op de zitplaatsen voor zaterdag zijn al helemaal uitverkocht, ben er dus snel bij!

Guulke’s Lakeside Music Night: Mojje huuëre – mojje zeen!

Tekst: Elke Nieskens

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie