Skip to content

Weej Schoeën os Wieërt ès!

Redactie
9 oktober 2023 | 18:00

Advertentie

Op zondag 5 november 2023 organiseert Activiteitenbureau De Nieuwe Senior een gezellige en interactieve middag waarin Weert centraal staat. Stadsgidsen Weert geeft een interactieve presentatie over het Weert van vroeger tot de huidige tijd, wat voor veel ouderen tot een vorm van herkenning zal leiden.

Weej Schoeën os Wieërt ès!

Veldeke Wieërt geeft een interessante presentatie over het Weerter dialect met ludieke weetjes en verhalen. De Weerter zangeres Wendy van Dooren zal de middag muzikaal vormgeven en zingt herkenbare liedjes van lokale bodem, waarbij iedereen gezellig kan meezingen. De presentatie ligt in handen van de Weerter dialectschrijver Frans Adriaens.

Frans geeft zelf twee bijdragen waarbij humor en een lach op het gezicht de boventoon voeren. Natuurlijk mag een stukje verse Weerter vlaai van de bakker niet ontbreken. Ook wordt er gezorgd voor een lekker borrelhapje tussen bijdragen van de artiesten door. Het decor voor deze gezellige Weerter middag is Buurthuis Moesel en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De middag is inclusief koffie/thee, vlaai en een borrelhapje.

Je kunt tickets reserveren tot en met vrijdag 3 november door te bellen naar Giel Thijssen van Activiteitenbureau De Nieuwe Senior: 0613406144. De tickets worden vervolgens persoonlijk overhandigd op je thuisadres.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie