Skip to content

Extra lezing Band of Brothers in Nederweert

Redactie
9 oktober 2023 | 16:25

Advertentie

Op zaterdag 28 oktober kun je in Café zaal Le Winne de lezing van Reg Jans bijwonen. Tijdens deze lezing zal Reg je meenemen in de verhalen over de geschiedenis van easy company in Bastogne. De eerste lezing is inmiddels uitverkocht. Voor die mensen die te laat waren of het bericht nog niet hadden gelezen hebben ze goed nieuws. “Bij voldoende deelname organiseren wij een tweede lezing”, aldus de organisatie. Deze lezing wordt ook gehouden op zaterdag 28 oktober maar dan om 16:00 uur (zaal open om 15:00 uur).

Band of Brothers in Nederweert

Reg Jans is een historicus met een diepe passie voor de tweede wereldoorlog met als één van zijn specialiteiten de bijzondere verhalen over de geschiedenis van Easy Company in Bastogne. Reg heeft veel van zijn verhalen en ervaringen direct van de veteranen van Easy Company of familieleden van de veteranen, verhalen die hij tijdens de vele rondleidingen over de slagvelden in en om Bastogne vertelt. Zijn kennis over de geschiedenis is zelfs niet onopgemerkt gebleven bij de acteurs van de wereldberoemde serie van HBO, Band of Brothers. 14 van de acteurs die een rol hadden in Band of Brothers hebben zich laten rondleiden door Reg Jans.

Deze lezing stond al eerder gepland, maar werd door de coronacrisis uitgesteld. Aangemelde en betaalde kaarten zijn nog steeds geldig. Wil je je nog aanmelden? Dat kan door te bellen naar 06-41514000, of mail naar bm-experience@outlook.com. De entree bedraagt €10,-. De lezing vindt plaats in Café zaal Le Winne, Boeket 6, Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie