Skip to content

Jouwfysio schenkt AED aan AV Weert

Redactie
11 oktober 2023 | 10:00

Advertentie

Dankzij Jouwfysio beschikt AV Weert (Wandel- en Atletiekvereniging Weert) sinds afgelopen donderdag over een gloednieuw AED-apparaat op de baan. De oude AED die in het clubgebouw hing, is inmiddels vervangen.

AED

Op deze donderdag werd de schenking in het bijzijn van de directie van Jouwfysio en enkele bestuursleden van AV Weert vastgelegd in een sponsorovereenkomst. Jouwfysio, gevestigd op twee locaties in Weert, zoekt graag de samenwerking op met diverse sportverenigingen in de regio, waaronder ook met AV Weert.

De intensieve samenwerking is niet nieuw. Zo heeft een fysiotherapeut van Jouwfysio al regelmatig contact met de trainer van de framerunners die bij AV Weert trainen, over de fysieke gesteldheid van de leden. Zowel AV Weert als Jouwfysio kijken er naar uit de samenwerking verder uit te bouwen en elkaar nog meer te versterken. Gezondheid, sporten en preventie komen daarmee op een uitstekende manier samen.

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie