Skip to content

Fanfare Concordia Leveroy presenteert: Filmconcert Music meets the movies

Redactie
11 oktober 2023 | 20:00

Advertentie

Zaterdag 25 en zondag 26 november is het zover! Dan presenteert Fanfare Concordia het filmconcert ‘Music meets the movies’!

Fanfare Concordia

Een fantastische belevenis met de allerbeste filmmuziek en filmtracks live uitgevoerd door onze fanfare én combo met vertoning van beelden uit de films. Gemeenschapshuis Pestoeërskoel wordt omgetoverd tot een bioscoop met een tribune én een scherm van 3 x 5 meter waarop de films worden vertoond en waaronder de fanfare plaatsneemt om live de muziek bij de filmbeelden te spelen. Een geweldige belevenis! De kaartverkoop is gestart en kaarten kosten €17,50 per stuk. Informatie om te bestellen is te vinden op de website.

Fanfare Concordia neemt je mee van het Wilde Westen naar de piraten op de woeste wereldzeeën. En van de oorlogen in de ruimte weer ‘terug naar de toekomst’. En natuurlijk ontbreken 007, Mel Gibson en Tom Hanks niet met hun enorme kaskrakers. Gegarandeerd dat je een traantje wegpinkt als ons geanimeerde leeuwtje zijn vader moet missen of de herinneringen aan D-Day weer naar boven komen.

Complete aankleding
Meer dan 20 soundtracks en nog veel meer films komen voorbij op deze avond of middag en die je niet mag missen! Want ‘Gemeenschapshuis Pestoeërskoel’ wordt omgetoverd tot een ware bioscoopbeleving. En dat begint al als je binnenkomt! Je waant je op een première als je over de rode loper binnenkomt en als een ware celebrity foto’s maakt voor de sponsorwand. Vervolgens neem je plaats op de tribune in ‘de bioscoopzaal’ zodat je én de fanfare goed kunt zien én de films die op een megagroot scherm worden geprojecteerd. De combinatie van live-muziek met vertoning van de filmbeelden zorgt voor een waanzinnige beleving!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie