Skip to content

Officiële start nieuwbouw woningen Klumpenstraat Nederweert-Eind

Redactie
26 oktober 2023 | 20:00

Advertentie

Al een hele tijd is initiatiefnemer Wil Heijnen bezig met het project: 7 nieuwe woningen aan de Klumpenstraat in Nederweert. Vandaag, na 5 jaar, was officieel de start van de nieuwbouw.

Klumpenstraat

Wil is ook een van de initiatiefnemers van de levensloopbestendige woningen aan de Ahrensburgerstraat, waar hij inmiddels zelf ook woont. Na de bouw van deze woningen kriebelde het nog steeds bij Wil. In 2019 besloot hij dan ook om een plan te ontwikkelen voor nieuwe levensloopbestendige woningen aan de Klumpenstraat. Na de nodige hobbels op de weg werd in 2020 zijn plan goedgekeurd. Smart Bouwexperts, het bedrijf van Bart Coolen dat ook het project aan de Ahrensburgerstraat op zich had genomen destijds, kreeg de grond in handen. Met het kerkbestuur werd afgesproken dat zij een woning zullen gaan verhuren.

Inmiddels zijn we dus bijna 5 jaar verder nadat bij Wil het idee voor de nieuwbouw woningen aan de Klumpenstraat ontstond. In september is de bouw al van start gegaan, maar vandaag werd de officiële start gevierd door Wil, de nieuwe bewoners en de andere betrokken partijen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Hopelijk krijgen onze asielzoekers en okrainse vluchtelingen voorrang,deze mensen hebben het o zo hard nodig.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie