Skip to content

Haartransplantatie via Will’s Hairstyling Barbershop

Redactie
29 oktober 2023 | 16:00

Advertentie

Als je op zoek bent naar een oplossing voor haarverlies, is een haartransplantatie in Istanbul via Will’s Hairstyling Barbershop in Nederweert absoluut een optie om te overwegen.

Haartransplantaties

De voordelen van een haartransplantatie in Istanbul zijn duidelijk. Ten eerste is het kostenplaatje aanzienlijk lager dan in West-Europa of de Verenigde Staten. Ten tweede is Istanbul een prachtige stad vol geschiedenis, cultuur en heerlijk eten, dus je kunt je reis combineren met een leuke vakantie. Ten derde is de kwaliteit van de behandeling in Istanbul bijzonder hoog, omdat de klinieken vaak beschikken over de nieuwste apparatuur en technieken.

Haartransplantaties
Will’s Hairstyling Barbershop is een salon die zich mede richt op haartransplantaties in Istanbul en biedt een complete service. Vanaf het moment dat je aankomt, word je opgehaald vanaf het vliegveld en naar je hotel gebracht. De dag van de behandeling zal een privéchauffeur je naar de kliniek brengen, waar de arts de procedure zal uitvoeren. De behandeling wordt uitgevoerd met de nieuwste technologie FUE (folliculaire unit extractie) en apparatuur, zodat je kunt rekenen op een veilige en effectieve behandeling.

Begeleider/tolk
Tijdens de behandeling krijg je een persoonlijke begeleider/tolk die je de gehele behandeling begeleid en je helpt met de nazorg en ervoor zorgt dat je alle nodige medicatie krijgt en de juiste instructies voor het herstel. Het team van Will’s Hairstyling Barbershop heeft ruime ervaring met haartransplantaties en kan je adviseren over de beste behandeling voor jouw specifieke situatie.

Voor meer info en een introductiefilmpje kun je terecht op de website. Een haartransplantatie bij Will’s Hairstyling Barbershop kost €1.750,- inclusief 2 nachten overnachting in een 4-sterren hotel met ontbijt en alle transfers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie