Skip to content

Verkeersonderzoek toegangswegen Nederweert uitgesteld

Redactie
27 oktober 2023 | 9:23

Advertentie

Op donderdag 19 oktober zijn in de Nederweert langs diverse toegangswegen camera’s geplaatst voor een verkeersonderzoek. Momenteel voert de provincie echter wegwerkzaamheden uit op de kruising Staterweg/Lindenstraat/N275. Deze werkzaamheden hebben mogelijk invloed hebben op het verkeersonderzoek. Daarom is besloten het onderzoek af te breken en na de werkzaamheden opnieuw op te starten.

Verkeersonderzoek toegangswegen Nederweert

Onderzoek tijdelijk afbreken
De provincie startte op vrijdag 20 oktober met de voorbereidingen voor het vervangen van de verkeersinstallatie op de kruising Staterweg/Lindenstraat/N275. Het bureau dat voor de gemeente het verkeersonderzoek uitvoert, heeft derhalve geadviseerd het onderzoek af te breken. De werkzaamheden en omleidingen hebben mogelijk invloed op de onderzoeksresultaten. Op basis van dit advies heeft de gemeente Nederweert het verkeersonderzoek stopgezet.

Nieuwe onderzoeksperiode
De wegwerkzaamheden aan de kruising Staterweg/Lindenstraat/N275 worden, als alles volgens planning loopt, op donderdag 16 november afgerond. Op dinsdag 21 november start het verkeersonderzoek opnieuw voor de duur van zeven dagen. Vanuit praktisch oogpunt blijven de camera’s hangen tot het verkeersonderzoek op dinsdag 28 november is afgerond. De camera’s zullen in de tussenliggende periode geen verkeersbewegingen registreren.

Advertentie

1 Reactie

  1. Door zo laat in het jaar te meten, mis je grotendeels de verkeersbewegingen van het landbouwverkeer. Dit ligt vanaf ca. midden november enkele maanden nagenoeg stil.
    Maar deze verkeersbewegingen moeten op de punten waar gemeten wordt, zeker niet genegeerd worden. Integendeel.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie