Skip to content

RTL SnowMagazine bij Colada Weert

4 november 2023 | 13:00

Vorige week was een cameraploeg van het tv-programma RTL SnowMagazine in Weert om opnames te maken bij COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert over de wintersport.

Colada Weert

RTL SnowMagazine is het wintersport tv-programma waarbij men op zoek gaat naar de mooiste ski-routes, snowparks en nog veel meer. Er is aandacht voor de echte wintersportbeleving en er wordt een goed beeld geschetst van het skigebied, de plaats, sfeer en onderkomens. Ze gaan naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk. In het programma komen ook de wintersportspecialisten aan het woord. 

Saskia Pieck met het team van RTL SnowMagazine bezocht wintersportspecialist COLADA Schoenen en SPORT 2000 Weert voor de opnamen van diverse items zoals de laatste ontwikkelingen op het gebied van skischoenen en ski’s, skihandschoenen, laatste collectie wintersportkleding, ski onderhoud slijpen en waxen en nog veel meer.

Tijdens de opnames was er verder aandacht voor op maat gemaakte skischoenzooltjes voor de juiste ondersteuning en doorbloeding van de voet, dit voorkomt verkrampingen onder de voet en koude voeten. Het zooltje is tevens de basis voor op maat gemaakte skischoenen, volledig naar de voet gevormd. Waardoor pijnlijke voeten tot de verleden tijd behoren en tevens zorgt voor betere overbrenging en controle over de ski’s. Hierop wordt door COLADA Schoenen en SPORT 2000 een 100% fit garantie verstrekt. 

COLADA Schoenen en SPORT 2000 is specialist op het gebied van wintersport, met eigen verhuur van materialen en onderhoud in eigen werkplaats. Kijk voor meer info op www.colada.nl.

Kijktip!
Het eerste item wordt a.s. zondag 5 november uitgezonden om 17:30 op RTL4. De overige items volgen in december en januari a.s.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie