Skip to content

Waarnemend wethouder Heldens voorgedragen als burgemeester Heeze-Leende

Redactie
20 november 2023 | 20:55

Advertentie

De gemeenteraad van Heeze-Leende heeft maandagavond 20 november, tijdens een openbare raadsvergadering,  Teun Heldens voorgedragen als kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Heeze-Leende. De heer Heldens neemt is momenteel waarnemend wethouder bij de gemeente Nederweert.

Teun Heldens

In september werd Heldens voor een periode van 16 weken benoemd als waarnemend wethouder door afwezigheid van wethouder Jorik Franssen (VVD). Heldens maakt deze periode in Nederweert af en zal hierna aan de slag gaan bij de Brabantse gemeente.

De aanbeveling voor Heldens als nieuwe burgemeester van Heeze-Leende is pas definitief als het Koninklijk Besluit is getekend. Naar verwachting zal de heer Heldens per 1 februari 2024 als nieuwe burgemeester van Heeze-Leende beginnen. Daarmee eindigt zijn functie als waarnemend wethouder bij de gemeente Nederweert in januari 2024.

Hans van Lierop, fractievoorzitter Nederweerter VVD, feliciteert Heldens met zijn voordracht als kandidaat-burgemeester bij gemeente Heeze-Leende. “Wij zijn de heer Heldens bijzonder dankbaar voor de manier waarop hij ons deze periode heeft geholpen en feliciteren hem met deze voordracht. Voor hij aan dit avontuur in Nederweert begon is Teun transparant en duidelijk geweest over zijn ambities. Met zijn energieke karakter en zijn ruime politieke ervaring vanuit de raad van Peel en Maas, de Provinciale Staten in Limburg en de ervaringen die hij meebrengt vanuit zijn wethouderschap in Nederweert ben ik ervan overtuigd dat Heeze-Leende het goed heeft getroffen.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie