Skip to content

Inloopavond voor belangstellenden voorkeursvariant Tiskeswej 2 Nederweert-Eind

Redactie
29 november 2023 | 18:55

Advertentie

Op donderdag 14 december is iedereen welkom tijdens een inloopavond over Tiskeswej 2 van 18.30 tot 20.00 uur in café-zaal Van Nieuwenhoven (kleine zaal de Bonkelaer) in Nederweert-Eind.

Tiskeswej 2 Nederweert-Eind

Voorkeursvariant
Het college van B&W stelde op dinsdag 14 november de voorkeursvariant voor nieuwbouwgebied Tiskeswej 2 in Nederweert-Eind vast. Daarmee komt woningbouw een stuk dichterbij.

Gevarieerd aanbod
Het project Tiskeswej 2 bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van vrije kavels, geschakelde vrije kavels, starterswoningen in de koopsector, levensloopbestendige woningen in de koopsector en sociale huurwoningen. In totaal gaat het om 42 woningen. “Het plan sluit goed aan bij de wens van de raad om meer sociale huurwoningen te bouwen”, aldus wethouder Meessen (o.a. ruimtelijke ontwikkeling en volkshuisvesting).

Input inwoners
De voorkeursvariant is mede het resultaat van input van inwoners tijdens inloop- en werksessies en een enquête. “We zijn blij dat we de vervolgstappen kunnen zetten”, aldus de wethouder. Tijdens het inloopmoment op donderdag 14 december zijn onder andere tekeningen te zien en wordt het vervolgtraject uitgelegd.

Meer informatie vind je op de website van de gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie