Skip to content

Angelien: “Mensen blij maken met heerlijke gerechten”

Redactie
20 december 2023 | 18:00

Advertentie

Je voelt dat je bij de juiste cateraar bent aanbeland als je Angelien van Catering bi-j Angelien ontmoet. Na een gesprek weet je dat het goed komt met de hapjes voor jouw party, de borrelplank voor een businessmeeting of het diner voor de bruiloft. De foto’s op de website spreken boekdelen.

Catering Bi-j Angelien

De liefde voor koken ontstond bij haar tante die buffetten maakte. Daar leerde Angelien de basisvaardigheden. De beroepskeuze was aldus duidelijk. Kok wilde ze worden om mensen blij te maken met heerlijke gerechten. Na de koksopleiding kwam zij in de patiënten- en restaurantkeuken van het Maxima Ziekenhuis in Veldhoven terecht. Hier werkt zij met veel plezier twee dagen in de week. Toen het cafetaria in Nederweert-Eind ter overname stond, namen Angelien en haar man Patrick het over. Zo’n 10 jaren voorzagen zij de inwoners van D’Indj van lekkere friet met snacks én heerlijke zelfgemaakte schotels.

Sinds mei 2023 zijn de deuren van het cafetaria gesloten. De nasleep van corona, de sterk gestegen kosten door de oorlog en haar wens om zich meer te kunnen richten op catering maakte de uiteindelijke keuze eenvoudig. Door de garage om te toveren tot professionele keuken kan Catering Bi-j Angelien volledig tot bloei komen.

Waarom bel je Catering Bi-j Angelien?
Voor ieder feestje heeft zij passend aanbod. Neem de vis-, brunch- en borrelplanken waar werkelijk alles op te vinden is wat je maar kunt bedenken. Gecombineerd met een bierpakketje van lokale ondernemers is smakelijkheid en gezelligheid gegarandeerd.

De presentatievorm wordt aangepast aan het event. De gerechten staan te pronken in buffetvorm, het wordt netjes uitgeserveerd aan een feestelijk gedekte tafel of casual aangeprezen tussen de feestgangers. Angelien bereidt de gerechten ter plaatse in een cateringwagen. Deze kan een prominentere plek op het feest krijgen als mobiele keuken of snackwagen. Feesten tot ca. 300 personen kan het team gemakkelijk aan. Voor de intiemere setting maakt zij diners. Deze haal je gevacumeerd en stel je thuis gemakkelijk zelf samen.

Door haar werkervaring in het ziekenhuis kunnen zelfs de meest specialistische dieetwensen worden ingewilligd. Zij kookt met kwaliteitsproducten van lokale aanbieders.

Het is allemaal even lekker. Het bedrijfsleven weet dat inmiddels ook. Medewerkers van diverse bedrijven verheugen zich iedere week weer op de heerlijke gerechten en vers belegde broodjes.
Laat jij je tijdens de feestdagen ook verrassen door Catering Bi-j Angelien?

Tekst: Francis Bruekers / Sparkle Tekst & Communicatie
Foto: Dion Zwartjens / Amber Uiterwijk Winkel / Glendi – Digital Solutions
Drukwerk: Drukkerij van Deursen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie