Skip to content

April 2023 | Een parkeergarage in het voormalige Rabobankpand?

Redactie
23 december 2023 | 15:00

Advertentie

Het jaar 2023 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: April 2023

1 57 jacuzzi’s, 8 motoren, 2 boten en 1 vorkheftruck in Ell aangetroffen na onderzoek

De politie is in Ell een loods binnengevallen en heeft 57 jacuzzi’s, 8 motoren, 2 boten en 1 vorkheftruck aangetroffen. Dit gebeurde nadat eerder in Eersel en Hooge Mierde twee drugslabs werden aangetroffen. Er werden vier personen aangehouden.

2 Voormalig Rabobankpand Nederweert krijgt na jaren leegstand nieuwe bestemming

Groot nieuws op 1 april 2023. De voormalige Rabobank zou worden omgetoverd tot parkeergarage. Het nieuws werd snel opgepakt en het was het gesprek van de dag. Uiteindelijk bleek het een flauw 1 april grapje te zijn van de redactie van Nederweert24.

3 Familie Kneepkens bezoekt nieuw Hotel Rosveld in Nederweert, gebouwd op locatie van hun ouderlijk huis

Het pas geopende 4 sterren Hotel Rosveld in Nederweert ontving een bijzondere groep gasten: de familie Kneepkens uit Nederweert. Ze waren uitgenodigd om als eerste te komen ‘proefslapen‘. Het hotel is gebouwd op de locatie waar vroeger het ouderlijk huis van de familie stond, wat dit bezoek extra speciaal maakt.

4 Brandweer vist pop uit kanaal Wessem-Nederweert

Op 29 april werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd. Er zou een persoon te water zijn aangetroffen in het kanaal Wessem-Nederweert. Voorbijgangers hadden de brandweer gewaarschuwd. Al snel werd het duidelijk dat de persoon te water niet meer gered ging worden, het bleek te gaan om een pop.

5 Man verwondt voormalige vriend met hoofdslagen in Nederweert

Een 53-jarige man uit Weert is gearresteerd op verdenking van het ernstig verwonden van zijn voormalige vriend. De man zou zijn oude vriend meerdere malen met een hard voorwerp op het hoofd hebben geslagen, wat leidde tot ernstig hoofdletsel. Het incident vond plaats op 23 december 2022 in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie