Skip to content

Betoverende opruiming bij Pleunis Mode Nederweert

Redactie
9 december 2023 | 13:25

Advertentie

December brengt vaak extra kosten met zich mee, maar niet bij Pleunis Mode. Daarom is er een ‘betoverende opruiming’ welke start op maandag 11 december om 13:30 uur.

Opruiming bij Pleunis Mode Nederweert

Terwijl de energierekening stijgt, de boodschappen duurder worden en de gemeentelijke belastingen omhoog gaan, blijft Pleunis Mode jouw betaalbare haven. Alles wordt duurder, behalve bij Pleunis Mode.

Laat je betoveren door de winter-sale die maandag om 13.30 uur van start gaat. Bij aankoop van 3 stuks ontvang je maar liefst 30% korting op je gehele aankoop! Ontdek een ruime keuze in maten 34 t/m 48, want de winter is nog lang niet voorbij. Kom gerust langs en laat je inspireren.

Op zoek naar iets bijzonders voor de feestdagen?
Ontdek sfeervolle kleding en maak je look compleet met passende en verrassende accessoires die je extra laten stralen. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een speciale koopavond op vrijdag: De Santa Shop-Inn, tot 21.00 uur. Ondernemers en personeel kunnen hun eigen kerstpakket samenstellen, terwijl iedereen die komt winkelen kan genieten van een gezellige avond met sfeervolle straten, muziek, laserprojecties, de kerstman, een kerstengel, Mickey Mouse, foodtrucks, een photo booth met fotowedstrijd en zelfs een arrenslee. Het centrum van Nederweert ademt deze avond winterse magie uit.

En er is meer!
Geniet van muzikale klanken van de Aldenghoor Pipers, het Klein Orkest en Peve & Myra. Voor een vleugje spektakel hebben ze zelfs een vuurspuwer om de straten letterlijk op te warmen.

Bij Pleunis mode vind je kleding van de merken Angels, Br&dy, ZoSo, Smashed Lemon, Esqualo, Myra by NED, Bianca, Taifun, Lizzy&Coco, Betty Barclay, Batida, Gil Bret, Select by Hermann Lange, Leo&Ugo, Jansen Amsterdam,Via Appia, Brax, Toni Dress, Rosner, Edition by G.W., Gerry Weber, FrankWalder, Gollé Haug, Fuchs&Schmitt, Sommermann, Beaumont, Etage en Lebek.

Pleunis Mode laat je stralen, zelfs in de donkere wintermaanden! Mis niets en volg Pleunis Mode op Facebook en Instagram.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie