Skip to content

Sluiproute via parkeerplaats Jumbo?

Redactie
2 augustus 2013 | 11:16

Advertentie

Sluiproute jumboDe laatste tijd is er veel gebeurd in en om het centrum van Nederweert. Vorig jaar is de vijfsprong op Budschop op de schop gegaan. Aan de brug wordt op dit moment nog volop gewerkt om deze breder te maken. De brugstraat is inmiddels vernieuwd en ook de Geenestraat heeft een complete metamorfose ondergaan.

Hoe rij jij tegenwoordig van de ene naar de andere kant van Nederweert?

Geef je reactie onder dit artikel.

Allemaal onderdelen van het Masterplan van de gemeente. Het ziet er prachtig uit maar er is ook veel kritiek. Borden die ineens geplaatst worden, straten die afgesloten worden en natuurlijk het instellen van het eenrichtingsverkeer in de Brugstraat en Kerkstraat.

Inmiddels beginnen zich al een aantal problemen voor te doen. Wat dacht je van de sluiproute bij de parkeerplaats van de Jumbo in Nederweert. Mensen die normaal vanuit het Antoniusplein richting de Brugstraat rijden mogen vanaf de parkeerplaats niet meer rechtsaf richting de Geenestraat. Ze moeten het eenrichtingsverkeer volgen richting Brug 15. De oplossing is door velen al gevonden door over de parkeerplaats van de Jumbo te rijden.

Advertentie

8 Reacties

  1. En terrecht, t gaat inmiddels helemaal nergens meer over, de brug wordt verbreed naar 2 baans, maar de brugstraat wordt een 1 richtingsweg, weggooien van geld noemen ze dit!

  2. Wat dacht je van luchtverontreiniging, als je uit Ospel komt moet je ook nog om gaan rijden om bij de Aldi te komen. Wat werken ze efficiënt bij de gemeente!!!

  3. Masterplan we leggen het centrum Lam.
    En als we geen clienten meer in de kern krijgen, nog een paar straten dicht dan rijden ze er vanzelf wel langs.
    En het werkt het is nu super druk bij de Jumbo (op de parkeerplaats)

  4. Laten we hopen dat er veel mensen van die sluiproute gebruik maken want iedereen met een klein beetje gezond logisch nadenkend verstand snapt dat wat er allemaal in de kern van nederweert gebeurd gewoon belachelijk is en de winkeliers handen vol geld gaat kosten door minder klanten. Het is niet nodig om daarvoor gestudeerd te hebben.

  5. Gemeente zegt dat ze luisteren naar de burgers, en proberen rekening te houden, met de burgers, maar het is bij proberen gebleven. Verder doen ze toch wat ze zelf willen. Ze wonen natuurlijk zelf allemaal op een gunstige plek. Niet omrijden, geen parkeerverbod, en noem maar op

  6. Het zijn weer ontwerpen gemaakt achter de tekentafel. Praktijk ???? Iedereen kan dit bedenken daar hoef je niet voor geleerd te hebben. Dom, dom, dom…….en wat dachten jullie van het nieuwe parkeerterrein bij het oude politiebureau….veel te hoge randen…de spoiler van je auto rijdt je kapot en hadden ze de inrit niet hoger moeten maken………niet normaal om op het parkeerterrein zelf te komen een veel te hoge drempel om erop te komen…..waar zijn al deze bedenkers toch mee bezig geweest. En wij luisteren naar de burgers……haha…gemeente ambtenaren luisteren nooit.

  7. Dat is niet waar Jolanda. Naar de 5 uur bel luistert men altijd heel goed!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie