Skip to content

‘Same Ein’ aan tafel groot succes

Redactie
13 december 2023 | 17:00

Advertentie

Op dinsdag 12 december kwamen ruim 50 inwoners van Nederweert samen om te genieten van een gezellige middag met een lekker diner verzorgd door de vrijwilligers van EetPunt ‘Ontmoeten doet Groeten’ in de Pinnenhof.

‘Same Ein’

KBO Nederweert zorgde voor een spannende bingo voor de gasten. Bakkerij Tommy, Tante Tuttebol, PSW en Woonik hadden leuke prijzen gesponsord en Jan Salimans zorgde voor de muzikale omlijsting. De strijd maakte hongerig en het EetPunt verzorgde een heerlijke maaltijd.

De vaste gasten kregen bezoek van nieuwe deelnemers die door Same Ein waren gewezen op het aanbod van het Eetpunt. Dit leverde nieuwe ontmoetingen en leuke gesprekken op voor alle deelnemers. Het Eetpunt vindt wekelijks plaats bij de Pinnenhof. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact via 06-43609856 of eetpuntnederweert@gmail.com.

Same Ein
Same Ein is een samenwerkingsverband van tien maatschappelijke organisaties die de handen ineen hebben geslagen om hun dienstverlening nog beter af te stemmen op de vragen van inwoners uit Gemeente Nederweert. In de komende periode zal Same Ein op verschillende manieren de verbinding met de inwoners van Nederweert opzoeken. In wijk of buurt, bij een evenement of online. Steeds zo laagdrempelig mogelijk met als doel het goede gesprek met de Nederweertenaar te voeren.

Wil je eerder in gesprek over een vraag rondom ontzorging, ontmoeting, ontspanning, ondersteuning of wonen? Kom dan naar het inloopspreekuur op dinsdag tussen 13:00-15:00 in de Pinnenhof (Kapelaniestraat 4). Loop gerust eens binnen voor een kop koffie. De samenwerkende partners van Same Ein zijn Punt Welzijn, Woonik, Land van Horne, De Zorggroep, MET ggz, Vincent van Gogh, Bibliocenter, PSW, Algemeen Maatschappelijk Werk en de Gemeente Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie