Skip to content

Kersttentoonstelling in binnenstad van Weert

Redactie
17 december 2023 | 18:00

Advertentie

Dit jaar ‘bestaat’ de kerststal 800 jaar. Alle reden voor Weert om het verhaal extra in de schijnwerper te zetten met een kersttentoonstelling in de binnenstad. Museum W presenteert samen met de ondernemers een route langs winkeletalages met daarin originele collectiestukken en foto’s. Deze tentoonstelling is dagelijks te bekijken in de binnenstad van Weert. De speciale Kerst Speurtocht haal je gratis op bij de balie van Museum W.

Kersttentoonstelling Weert

Kerst Speurtocht
Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij het museum een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de tentoonstelling en ontdek je 33 (!) geheime letters. Elke deelnemer ontvangt een HEMA-kortingsvoucher voor iets lekkers en maakt kans op het winnen van een museumjaarkaart voor kinderen.

Vier je kerstvakantie in Weert
In Museum W kun je deze kerstvakantie lekker creatief meedoen met kunst kijken, kralenrijgen, speuren, knutselen en breien. Er zijn allerlei activiteiten in het museum, maar ook in de binnenstad van Weert. Zo vindt op de Markt het nieuwe theatrale evenement ‘Oh Dennendroom’ plaats, is in het Birgittinessenklooster een grote kerststal te zien en transformeren etalages tot sfeervolle kersttaferelen. Kijk op www.plusvanweert.nl voor alle winterse belevenissen in de binnenstad van Weert.

De Kerst Speurtocht is mogelijk gemaakt door Museum W, Stichting Streetwise en BIZ Ondernemers Weert.

Kerst Speurtocht door de binnenstad van Weert
Van zaterdag 16 december t/m 7 januari kun je bij Museum W een speciale speurtocht ophalen. Met deze tocht loop je langs de buitententoonstelling en ontdek je 33 geheime letters.

Museum W, Meikoel 2 in Weert, is geopend van dinsdag t/m zondag en tweede kerstdag tussen 11:00 en 17:00 uur. Gesloten op maandag, eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie