Skip to content

Pleunis Mode overhandigt cheques voor kansarme gezinnen



Redactie
18 december 2023 | 9:04

Advertentie

Black Friday is normaal gesproken een kortingsperiode als startschot voor de december feestmaand. Pleunis Mode liet zien dat het ook anders ingevuld kan worden. De modezaak bedacht een actie waarmee ze kansarme gezinnen in Nederweert een mooie Kerst kunnen bezorgen. “We hebben het zo goed, en het is zo fijn om iets te kunnen geven aan mensen die het zeker in deze tijd goed kunnen gebruiken,” deelt Micheline Pleunis enthousiast.

Kansarme gezinnen

Actie en opbrengst

Van elk zwart kledingstuk dat werd verkocht, ging er 5 euro naar gezinnen die extra steun rondom de feestdagen goed kunnen gebruiken. Pleunis Mode verdubbelde de mooie opbrengst naar € 500,- die werd omgezet in OVN-cheques. Op 13 december vond de overhandiging aan wethouder Carla Dieteren plaats.

‘’Deze actie toont de maatschappelijke betrokkenheid van Nederweerter ondernemers. Ik ga ervoor zorgen dat de cheques op de juiste plaats terechtkomen,’’ aldus wethouder Carla Dieteren.


Gemeenschap

Pleunis Mode is trots op het resultaat en wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2024 toe. “We zijn ontzettend dankbaar voor ieders betrokkenheid en vrijgevigheid. Laten we samen trots zijn op wat we hebben bereikt en blijven streven naar een warmere, liefdevollere gemeenschap,” voegt Micheline Pleunis tot slot toe.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie