Skip to content

Mei 2023 | Overlast in Ospel

Redactie
24 december 2023 | 15:00

Advertentie

Het jaar 2023 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: Mei 2023

1 Verwarde vrouw loopt met groot mes over straat in Weert

Een mevrouw is donderdag 11 mei door de politie in de boeien geslagen nadat ze met een groot mes rondliep door Weert. De politie kwam snel ter plaatse. Als voorzorgsmaatregel trokken de agenten hun taser, maar gelukkig was het niet nodig om deze in te zetten, aangezien de vrouw al snel het mes liet vallen.

2 Man terroriseert buurt in Ospel, raakt gewond en wordt aangehouden

De emoties liepen maandagmiddag 8 mei hoog op in de Gruttostraat in Ospel. Bij een buurtbewoner sloeg de vlam in de pan. Een mishandeling, een kapotte raam en een flinke hoeveelheid aan niet nader te noemen verwensingen waren het gevolg.

3 Tractor raakt van de weg en botst tegen boom

De bestuurder van de tractor is, door nog onbekende oorzaak, de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst. Een bijrijder, een vrouw, raakte bij het ongeval gewond. Politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse. Vanwege de ernst van het ongeval werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet ter plaatste geweest.

4 Luidspreker treedt in werking en zorgt voor wat onrust in Ospel

De hulpdiensten ontvingen op 7 mei verschillende telefoontjes via het noodnummer 112 van verontrustende inwoners uit Ospel. Een hard krakend/ruisend geluid, wat op het eerste oog leek op een flink gaslek, was te horen in de omgeving van de Houwakker. Enkele omwonenden dachten zelfs dat, door tussentijdse knalgeluiden, er een schietpartij gaande was.

5 De rust is terug in Ospel, politie neemt geluidsinstallatie in beslag

De politie heeft in de vroege vrijdagmorgen 12 mei een geluidsinstallatie in beslag genomen. Buurtbewoners in Ospel ondervonden veel hinder door harde muziek en een flinke bass. De politie ging polshoogte nemen en besloot om de installatie in beslag te nemen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie