Skip to content

Augustus 2023 | Meerdere ongevallen met dodelijke afloop

Redactie
27 december 2023 | 15:00

Advertentie

Het jaar 2023 zit er weer bijna op. Het is daarom tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand‘.

Vandaag: Augustus 2023

1 Hevige regenval teistert Nederweert en Ospel

Ospel en Nederweert ondervonden op 2 augustus hinder door hevige regenval. Enkele straten kwamen blank te staan. Het KNMI had voor die dag code geel afgekondigd.

2 Man (63) overleden bij ongeval Heythuyserweg

Maandagochtend 21 augustus heeft er zich een ernstig verkeersongeluk voorgedaan op de Heythuyserweg N279 in Horn. Een persoon is daarbij te komen overlijden.

3 Na 38 jaar komt er een einde aan De Dorpsherberg in Ospel

Na bijna 38 jaren gingen de deuren van De Dorpsherberg in Ospel op slot. Er kwam een einde aan een hele lange, mooie geschiedenis van het restaurant. We maakte dit nieuws op 24 augustus bekent.

4 Dode (20) bij ongeval in Someren

Bij een eenzijdig ongeval op de Lieropsedijk in Someren is donderdagmorgen 3 augustus een 20-jarige man om het leven gekomen. Het slachtoffer reed door onbekende oorzaak tegen een boom en kwam vervolgens in een nabijgelegen sloot tot stilstand. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen.

5 Fietser ongeval Maarheezerhuttendijk overleden

Bij een ongeval op de Maarheezerhuttendijk is een man komen te overlijden. Het incident gebeurde op 10 augustus. De automobilist die in aanraking kwam met de fietser botste zelf enkele honderden meters verder tegen een boom en is naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie