Skip to content

Grootste Schmink Specialist van Nederland geopend in Nederweert door Beppie Kraft

Redactie
6 januari 2024 | 8:00

Advertentie

De koningin van het Limburgse lied, Beppie Kraft, opende vrijdag het nieuwe pand van de Schmink Specialist in Nederweert. De speciaalzaak, die in 2007 is gestart als kleine webshop on the side, is voor de derde keer uit haar voegen gebarsten. Maar op deze grotere locatie kunnen Ben Lutgens en Sonny Sinay verder uitpakken, met zowel hun enorme assortiment als cursussenaanbod.

Schmink Specialist, Grootste van Nederland

De eenvoudige webshop in schminkbenodigdheden (zestien jaar geleden) blijkt een schot in de roos te zijn. Want, in tien jaar tijd komt er een fysieke showroom, verdubbelt de capaciteit en trekt het succesvolle bedrijf (online en offline) klanten aan uit heel Nederland en België. En de populariteit van de Schmink Specialist groeit nog steeds. In het pand van voormalig supermarkt Aldi in Nederweert wordt het aanbod uitgebreid met onder meer topcollecties in kostuums, pruiken en accessoires. Verder gaat het professionele docententeam overuren draaien met honderden cursussen en workshops op jaarbasis.

Creativiteit en ondernemersgeest
Ben en Sonny komen beiden uit ‘het vak’. Ben reist als jonge twintiger met entertainmentteams naar meerdere vakantieoorden, kruipt ruim twintig jaar lang in de huid van Clown Frodie en is oprichter-eigenaar van Annie Matie artiestenbureau. In augustus 2018 verkoopt hij dit bedrijf om zich, samen met zijn partner, volledig te storten op de Schmink Specialist. Sonny, winnaar van The Voice Radio 538 in 2013 en een van de leadzangers in Dinnershow Pandora van 2015 tot 2019, treedt nog steeds op. Sinds september 2023 is hij de leadzanger in New York Dinnershow en Christmas Dinnershow van Cabaret Magiq in België.

Beide heren hebben duidelijk een passie voor drama en theater en beiden zetten hun creativiteit en ondernemersgeest met liefde in voor de Schmink Specialist. Dat ervaar je in de hele zaak, die een winkeloppervlakte van 400 vierkante meter heeft, plus 600 vierkante meter magazijn. Je vindt hier werkelijk alles op het gebied van schmink, special make-up en grime.

Openingsweekend
Op zaterdag 6 en zondag 7 januari staan de deuren wagenwijd open voor het grote publiek. Tijdens dit openingsweekend kan iedereen zich volop laten inspireren voor het nieuwe carnavalsseizoen.
Zeker richting carnaval is een bezoek aan de grootste Schmink Specialist van Nederland de moeite waard. Kijk op de site voor de actuele openingstijden.

Meer informatie vind je op de website www.schminkspecialist.nl

Advertentie

5 Reacties

  1. Yes….daar heeft ons dorp nu echt op gewacht, belachelijk, deze zaak hoort op een industrie terrein thuis. Een Action of zo was daar beter z’n plaats geweest maar dat zal de OVN wel een stokje voor gestoken hebben, velen konden hun tent dan beter sluiten.

  2. Mooi dat het pand nu een goede bestemming heeft.

    @Alfred, wat kan er tegen zijn om een detailhandel in te vestigen?
    Er zitten wel meer winkels in de dorpskern die een webshop hebben en daar (groten)deels hun omzet uit halen.

  3. Een Action had 10 jaar geleden al in de “oude” Boerenbond kunnen zitten, “koop” publiek trekker van niveau, een gemiste kans destijds, ook de meeste tegenstand kwam toen van onze kortzichtige “midden”stand…Nederweert heeft al veel kansen gemist, kijk eens naar Heythuysen waar wel veel mooie winkels zitten die wel goede omzetten draaien…

  4. alfred serieus al die mensen die maar roepen action action. ooit gedacht dat de meeste winkels in nederweert items in hun shops hebben die action ook verkoopt. dan win jij en een paart mensen met kortzichtigheid een action en binnen x jaar is nederweert van de meeste kleine winkels af. dan heb je pas een dood dorp. wil je action dan pak de fiets of auto en ga naar weert.

    Voor deze zaak veel succes gewenst

  5. Perfecte Aanvulling voor Nederweert!
    Kunnen ze “een Smiley” op de gezichten van de N.A. Raadsleden schminken.
    Zoals deze te werk gaan zal, en voor deze partij de komende jaren weinig te lachen vallen….

    En Inderdaad als bovenstaand door velen genoemd ben ik het er mee eens dat komst van een Action eerder een negatieve als een positieve invloed op het Nederweerter winkelbestand zou hebben gehad.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie