Skip to content

ZPC Nederweert 3e op landelijke wedstrijd voor synchroonzwemsters

8 januari 2024 | 10:00

Zaterdag 6 januari stond de Interregio Senioren Uitvoeringen op het programma. Een landelijke wedstrijd, vergelijkbaar met een open NK. De zwemsters hebben geen limieten nodig om hieraan deel te nemen.

ZPC Nederweert

ZPC Nederweert was goed vertegenwoordigd met twee uitvoeringen. Als eerste zwom het duet bestaande uit Naomi Bongers en Kyra Nijssen hun vrije uitvoering. Ze eindigden helaas niet op het podium, maar hebben wel laten zien dat ze, met maar 4 maanden voorbereidingstijd, een goede uitvoering neer kunnen zetten. Het duet gaat zich nu voorbereiden op de Zuid-Nederlandse regiokampioenschappen in april.

Hierna was het de beurt aan de seniorenploeg. Alice Winkelmolen, Lisa Truijen, Ester de Win, Lisanne Verhees, Bente Thijssen, Loes Jenniskens, Emmy Leveau, Nadine Pouwels en reserve Mieke Truijen hebben een knappe presentatie neergezet. Zij gingen naar huis met een bronzen medaille op zak! De 3e plaats was geen hele grote verrassing, aangezien het deelnemersveld van de vrije uitvoeringen niet groot was. Evengoed was het een goede voorbereiding voor het NK, dat eind januari op de planning staat. Daar mag deze ploeg, als eerste seniorenploeg van ZPC Nederweert ooit, onze club vertegenwoordigen tussen de beste zwemsters van Nederland!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie