Skip to content

Jan Jacobs clubkampioen Beugelclub Ospel

Redactie
8 januari 2024 | 12:00

Advertentie

In een druk bezocht ‘Vrienden van de Peel‘ in Ospel is afgelopen zondag Jan Jacobs clubkampioen geworden van Beugelclub Ospel. Hij won de finale met 30 – 28 van Anton van Deursen.

Beugelclub Ospel

Door het gestegen aantal leden van de beugelclub is het kampioenschap dit jaar gespeeld over 5 speeldagen. Met name een groep jongeren zijn enthousiast geworden over het beugelspel. Stan Dirks, één van de nieuwe leden, wist zelfs door te dringen tot de kwartfinale. Hierin moest hij zijn meerdere erkennen in Jan Jacobs. Jan behaalde vervolgens de finale door in de halve finale af te rekenen met zijn eigen zoon Toon. Anton kwam in de finale door te winnen van Pierre Gielen. In de finale was het tactische spel van Jan net iets beter dan dat van Anton. Met de prijsuitreiking kreeg Jan de welverdiende beker uitgereikt.

Tijdens het kampioenschap werd Fer Lacroix ook gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van de beugelclub. Hij kreeg een speldje uitgereikt van de Nederlandse Beugel Bond.

Beugelen in Ospel
Beugelen is een tactisch balsport wat gespeeld wordt door jong en oud. In het ledenbestand van beugelclub Ospel varieert de leeftijd van 17 tot 94 jaar. De beugelsport wordt beoefend bij de mooie locatie van ‘Vrienden van de Peel‘ in Ospel. Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie. Deze wordt van september tot mei gespeeld met clubs uit midden-Limburg en omstreken. Op maandag- en donderdagmiddag en op donderdagavond wordt er geoefend op de beugelbaan bij ‘Vrienden van de Peel‘. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen recreatief te komen beugelen.

Wil je lid worden van deze mooie vereniging kun je contact opnemen met Peter van Hulsen (tel: 06 – 20 90 20 19).

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie